Få mere yoga ind i hverdagen med vores online yogapakker. Ligesom TV-pakker, sammensætter du dit eget univers med netop det, du har brug for. På din profil fremgår alle dine yogapakker i samme oversigt. Det er altså simpelt og overskueligt. Og der kommer løbende nye pakker til.

 • Godnat & Sov Godt Karina Bargholz

  Online Yoga: Disse yogaklasser og meditationer er designet til at give dig en rolig aften, til at hjælpe dig med at falde i søvn og ikke mindst at forbedre kvaliteten af din søvn. I denne pakke finder du konkret Yin Yoga, Restorativ Yoga, Yoga Nidra og Mindfulness Meditationer. Opstart: Når det passer dig. Pris: 295,00.

 • Mindful Morning Karina Bargholz

  Online Yoga: Denne yogapakke har fokus på at lægge et godt fundament for dagen. Yogastillinger, åndedrætsteknikker og meditationer er nøje udvalgt til netop dette tidspunkt på døgnet, så krop og sind får den bedst mulige overgang fra nat til dag. Fokus er desuden på at bringe mere nærvær ind i din hverdag generelt. I denne pakke finder du konkret Hatha Yoga, Yin Yoga, Mindfulness Meditationer og Yoga Nidra. Opstart: Når det passer dig. Pris: 295,00.

 • En Selvkærlig Pause Karina Bargholz

  Online Yoga: Designet til at give dig små stunder med masser af kærlighed, selvomsorg og selvaccept. I denne pakke finder du konkret Blid Hatha, Yin Yoga, Mindfulness Meditationer og Yoga Nidra. Opstart: Når det passer dig. Pris: 295,00.

 • Mamasté Gravid (Online) Karina Bargholz

  Online YogaForkæl kroppen, forbind dig til din baby og forbered dig på fødslen (sammen med din partner) – hjemme i stuen. Opstart: Når det passer dig. Pris: 495,00.