Fordybelse er for dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 16. september kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Fokus er på at balancere nervesystemet igennem liggende stillinger, hvor kroppen støttes af tæpper, puder, sandsække og øjenpuder – både under og over kroppen. Varme, healende hænder lægges på skuldre, arme, lænd, ben og fødder undervejs for at invitere kroppen til at finde endnu dybere ro. 16. september kl. 17.30-19.30.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 22. september kl. 13.00-15.00.

 • Yin Yoga Githa Larsen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 23. september kl. 15.00-17.00.

 • Flow Freely Birgitte Gorm Hansen

  Workshop: På denne workshop vil du møde en blid, dynamisk yogaform der bygger bro mellem meditation og bevægelse. Gennem sansebaserede og ikke-lineære arbejder vi med yoga som en praksis der kommer indefra din egen krop. Workshoppen byder på guidet meditation og bevægelse og lidt dialog om nye bevægelser i yoga. 26. september kl. 18.00-21.00.

 • Dynamic Flow Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Du guides igennem en intens vinyasa sekvens, hvor pulsen kommer op og kreativiteten får plads. Den sidste del af timen guides du ind i nærende yin yoga stillinger for at lade kroppen lande igen. 29. september kl. 09.00-11.00.

 • Moments of bliss Karina & Lisbeth

  Workshop: Små øjeblikke af intens lykke og/eller dyb fred. Det er temaet for denne workshop, hvor vi kombinerer nærende, hvilende restorativ yoga med den smukkeste klangmeditation. 29. september kl. 13.00-15.30.

 • Yin Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 30. september kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 6. oktober kl. 13.00-15.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 6. oktober kl. 13.00-15.00.

 • Qi Gong Merethe Svahn

  Workshop: Vi fordyber os i efterårets energi. Forbinder os med yin energien gennem shibashi øvelser. Vi løsner effektivt nakke og skuldre og styrker knæ og ankler så vores energi kan flyde frit. Kodeord er flow og åndedræt og alle kan deltage. 7. oktober kl. 10.00-13.00.

 • Yin Yoga Nidra Anne Goncalves

  Workshop: På denne workshop er der fokus på at slappe dybt af i krop og sind og åbne op for stagneret energi, både fysisk og mentalt, så du får en følelse af ro, frihed og flow. Anne kombinerer blide yin stræk med en lang afspænding (yoga nidra), som bl.a. består af kropsscanning, fokus på åndedrættet og visualiseringer. Udover ro og afspænding og mere energi kan du også få adgang til dybere lag af din underbevidsthed, og du vil opleve både mental ro og større klarhed. 13. oktober kl. 12.30-15.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 20. oktober kl. 13.00-15.00.

 • Qi Gong Merethe Svahn

  Workshop: På denne workshop vækker vi den tredobbelte varmer, Sanjiao. Vi stimulerer yang energierne, løsner op i hofter, lænd og bækken med dybdevirkende øvelser og regulerer varmen i kroppen. Workshoppen er for alle, men har du haft problemer med bækken, lænd og hofter, har du mulighed for at genopbygge. Øvelserne kan tilpasses individuelt. 4. november kl. 10.00-13.00.

 • Styrk din fordøjelse med ayurveda Maria Juhl

  Workshop: Lær om ayurvedisk mad & hvordan du styrker din fordøjelse. Vi starter med at finde fra hoved til krop gennem ayurvedisk yoga. Dernæst underviser Maria Juhl, ayurvedisk livsstil ekspert, dig i principperne for ayurvedisk mad, og hvordan du kan styrke din fordøjelse, som ayurveda kalder den indre ild. Når din indre ild brænder klart, så er din handlekraft også stærk, og du skærper din evne til at lære og vokse af alt, du oplever i livet. 10. november kl. 10.00-14.00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.