For dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage, weekender og uger ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Vinyasa Flow Freyiia Milléh

  Drop-in fordybelse: På denne klasse følger bevægelserne åndedrættet. Det er en dynamisk klasse, der skaber varme i kroppen, sved på panden, opbygger muskelstyrke, genoplader kroppens batterier, øger forbrændingen, beroliger sindet og er udrensende på celleplan. 14. juni kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Sundays Githa Amstrup

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga består primært af siddende og liggende stillinger, som holdes i 3-5 minutter ad gangen. De dybe, intense stræk vækker og hydrerer bindevævet, hvilket forebygger smerter og gener i kroppen. Tiden i stillinger styrker dit fokus og giver dig lejlighed til at arbejde med mindfulness. 14. juni kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 21. juni kl. 10.00-11.30.

 • Yin Yoga Sundays Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga består primært af siddende og liggende stillinger, som holdes i 3-5 minutter ad gangen. De dybe, intense stræk vækker og hydrerer bindevævet, hvilket forebygger smerter og gener i kroppen. Tiden i stillinger styrker dit fokus og giver dig lejlighed til at arbejde med mindfulness. 21. juni kl. 15.00-17.00.

 • Chakra Healing Freyiia Milléh

  Drop-in fordybelse: På denne klasse guides du på en dybt afstressende indre rejse igennem syv forskellige restorative yoga stillinger, som aktiverer de syv chakra i kroppen. Vi arbejder igennem klassen på at skabe bevidsthed om din aktuelle balance i hvert chakra, og du får mulighed for at løsne eventuelle blokeringer og skabe nyt flow. 21. juni kl. 17.30-18.30.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 27. juni kl. 09.00-18.00.

 • Vinyasa Flow Freyiia Milléh

  Drop-in fordybelse: På denne klasse følger bevægelserne åndedrættet. Det er en dynamisk klasse, der skaber varme i kroppen, sved på panden, opbygger muskelstyrke, genoplader kroppens batterier, øger forbrændingen, beroliger sindet og er udrensende på celleplan. 28. juni kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga består primært af siddende og liggende stillinger, som holdes i 3-5 minutter ad gangen. De dybe, intense stræk vækker og hydrerer bindevævet, hvilket forebygger smerter og gener i kroppen. Tiden i stillinger styrker dit fokus og giver dig lejlighed til at arbejde med mindfulness. 28. juni kl. 15.00-17.00.

 • Restorative Rest Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Dette er en af de blideste yogaformer, der findes. Klasserne arbejder med passive liggende stillinger, hvor forskelligt udstyr anvendes til at støtte op om kroppen, så nervesystemet kan finde ro. Imens du ligger i stillingerne, bliver du puttet med tæpper og modtager varm, blid berøring på panden, fødderne og/eller skuldrene. Altsammen for at pakke dig ind i blidhed, ro og tryghed. 28. juni kl. 18.00-20.00.

 • Soulful Summer Retreat Karina Bargholz

  Weekend Retreat: Giv dig selv en hel weekend i yogastudiet. Tre dage med masser af ro, nærvær og nydelse. En weekend med fokus på det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, følsomme, accepterende og forbundne. Det er der du guides hen. Både i krop, hjerte, sind og sjæl. 3. – 5. juli 2020

 • Soulful Summer Nights (Heart's Whisper) Karina & Lisbeth

  Workshop: Denne aften guides du hjem. Hjem til hjertets visdom. Med hjertet som guide, bevæger kroppen sig igennem en sansende, nærværende og nydelsesfuld yin yoga praksis. Hvor alle ambitioner og bestræbelser opløses. I stedet træder selvomsorg, selvaccept og nydelsesfuldt nærvær. Ankommet i hjerterummet hviler du til de smukkeste toner fra klangskålene, der fører dig ind i en endnu dybere tilstand af ren væren. 15. juli kl. 18.00-20.30.

 • Forbind Sind & Hjerte Henriette Lind

  Sommerfordybelse: På denne klasse guides du til at vende din opmærksomhed indad til dit hjertecenter, sænke dine vejrtrækninger og mærke følelsen af taknemmelighed, medfølelse og kærlighed i dit hjerte. 15. juli kl. 17.00-19.00.

 • Yin & Zoneterapi Henriette & Jannie

  Workshop: Sommeren betyder varme, lys og livskraft og indbyder til åbenhed og glæde. Vi folder os ud og blomstrer. Hjertet åbner op for kærlighed, passion og entusiasme. På denne workshop vil du opleve en kombination af yin yoga og zoneterapi med fokus på hjertet. Workshoppen afsluttes med bobler. 18. juli kl. 09.30-12.30.

 • Cool Summer Yin Githa Amstrup

  Sommerfordybelse: Denne fordybelsesklasse sammensættes af yin stillinger med et fokus på at skabe balance og køle krop og sind i sommerens varme. Vi tuner ind på ild elementet som er fremherskende om sommeren, og bruger vandelementet til at afbalancere. 21. juli kl. 09.00-11.00.

 • Hofter & Ryg Henriette Lind

  Sommerfordybelse: På denne klasse bringer vi smidighed og fleksibilitet ind i hofter og ryg. Vi åbner op og styrker musklerne. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 22. juli kl. 17.00-19.00.

 • Sov Godt Yin Yoga Christina Theilgaard

  Sommerfordybelse: På denne fordybelsesklasse vil vi med de lidt blidere yin-stillinger balancere yin og yang, stilne sindet og skabe ro i det parasympatiske nervesystem og sende dig hjem til en god nattesøvn. 23. juli kl. 19.00-21.00.

 • Yin & Zoneterapi Henriette & Jannie

  Workshop: Sommeren betyder varme, lys og livskraft og indbyder til åbenhed og glæde. Vi folder os ud og blomstrer. Hjertet åbner op for kærlighed, passion og entusiasme. På denne workshop vil du opleve en kombination af yin yoga og zoneterapi med fokus på hjertet. Workshoppen afsluttes med bobler. 25. juli kl. 09.30-12.30.

 • Styrk dit fundament Christina Theilgaard

  Sommerfordybelse: På denne fordybelsesklasse vil du stille og roligt blive guidet igennem et program med fokus på fødder, ankler, ben og hofter. Vi starter nedefra og arbejder os langsomt op og påvirker bindevævet i disse områder. 1. august kl. 10.00-12.00.

 • Soulful Summer Nights (Soul's Whisper) Karina & Lisbeth

  Workshop: Denne aften guider dig ind i sjælens dybe stille ro. Derinde, hvor egoet ophører og du indser, at du allerede er ankommet. Først guides du igennem en intuitiv yin praksis, der opstår fra et fredfyldt, fordomsfrit sted. Der hvor hovedet holder fri og viljen hviler for en stund. Kroppen guides igennem en yin yoga praksis med bløde bevægelser og blide stræk. Hvorefter den hviler i den reneste væren til de smukkeste toner fra klangskålene. 4. august kl. 18.00-20.30.

 • Mindful Yin Githa Amstrup

  Sommerfordybelse: En fordybelsesklasse med fokus på mindfulness i yin stillingerne. Klassen indledes og afrundes med mindfulness meditation. Gennem et udvalg af de mere klassiske stillinger fra Yin yoga Asia, kommer vi hele kroppen rundt og arbejder med tiden og mindfulness i stillingerne. Bevægelsesfrihed, styrke, fornyet energi i vævet og fokuseret opmærksomhed gennem mindfulness. 6. august kl. 09.00-11.00.

 • Deep Rest Yin Lone Melander

  Sommerfordybelse: Psoas musklen kaldes også for sjælens muskel, på grund af dens forbindelse til centralnervesystemet, til vejrtrækningen og fordi den er følelsernes talsmand. En sund og smidig Psoas muskel holder dig i balance, både fysisk og psykisk.  På denne fordybelsesklasse arbejder vi med det dybe åndedræt og yin yogaen og vil derigennem afspænde psoas musklen, berolige dit nervesystem og frigøre spændinger, så energien igen kan strømme frit og du kan finde dyb ro. 10. august kl. 18.30-20.30.

 • Forandring & Fordybelse Lone Melander

  Sommerfordybelse: På denne blide yin klasse vækker og åbner vi kroppen, og du inviteres til at sætte en intention (Sankalpa) for din yogapraksis, så du kan skabe positive forandringer i dit liv. Fokus er på at få løsnet op og skabe plads til forandringer, og give slip på det du ikke har brug for længere. 13. august kl. 18.30-20.30.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5. september kl. 09.00-17.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 3. oktober kl. 09.00-17.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Weekendretreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5.-8. november 2020.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5. december kl. 09.00-17.00.