Fordybelse er for dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Din egen yogaguide Ingen underviser

  Åben yogasal: Hver torsdag i tidsrummet 06.00-09.00 åbner vi yogasalen for at skabe et rum, hvor du selv kan praktisere yoga i stilhed. Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. Det er ganske gratis. Vi stiller udstyr til rådighed og sørger for the, vand og snacks som altid. Hver torsdag kl. 06.00-09.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 17. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 20. oktober kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 20. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Restorativ Yoga er en af de blideste yogaformer, der findes. Klasserne arbejder med passive liggende stillinger, hvor forskelligt udstyr anvendes til at støtte op om kroppen, så du kan slappe helt af. Denne type yoga er dybt beroligende for dit nervesystem. 20. oktober kl. 17.30-19.30.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 27. oktober kl. 10.00-12.00.

 • Yoga for begyndere Henriette Lind

  Mini-Workshop: Den første workshop handler om Bandhas, som er det vi i yogaen kalder for kropslåse. Vi bruger kropslåse til at holde på kropsenergien (prana), samt støtte, beskytte og styrke kroppen, for derigennem at opnå en bedre kropsholdning. Du bliver undervist i hatha yoga med fokus på bandhas filosofi og teknik. 27. oktober kl. 12.30-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 27. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 3. november kl. 10.00-12.00.

 • Yoga for begyndere Henriette Lind

  Mini-Workshop: Den anden workshop handler om Pranayama, som er forskellige åndedrætsteknikker, eller bevidst kontrol af åndedrættet. Ved at benytte Pranayama, når du praktiserer hatha yoga, kan du lære at styre åndedrættet, så du herigennem kan trække vejret mere frit og roligt. Dette kan bringe mere energi og harmoni til både krop og sind. 3. november kl. 12.30-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 3. november kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Partnerworkshop Karina & Lotte

  Workshop: Fødselsforberedelse sammen med din partner, hvor vi klæder jer på til at blive det bedst mulige fødeteam. 8. november kl. 16.00-20.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 10. november kl. 10.00-12.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 10. november kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 10. november kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Restorativ Yoga er en af de blideste yogaformer, der findes. Klasserne arbejder med passive liggende stillinger, hvor forskelligt udstyr anvendes til at støtte op om kroppen, så du kan slappe helt af. Denne type yoga er dybt beroligende for dit nervesystem. 10. november kl. 17.30-19.30.

 • Yin Yoga Sundays Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 17. november kl. 15.00-17.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 23. november kl. 09.00-18.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 24. november kl. 10.00-12.00.

 • Yoga for begyndere Henriette Lind

  Mini-Workshop: Den tredje workshop handler om den klassiske solhilsen, eller det vi i yogaen kalder Surya Namaskar. Solhilsen øger kroppens bevægelighed, og benyttes ofte i hatha yoga for at forberede kroppen på de stræk, der følger i de mere intensive yogastillinger. 24. november kl. 12.30-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 24. november kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Restorativ Yoga er en af de blideste yogaformer, der findes. Klasserne arbejder med passive liggende stillinger, hvor forskelligt udstyr anvendes til at støtte op om kroppen, så du kan slappe helt af. Denne type yoga er dybt beroligende for dit nervesystem. 24. november kl. 17.30-19.30.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 1. december kl. 10.00-12.00.

 • Yoga for begyndere Henriette Lind

  Mini-Workshop: Den fjerde workshop handler om balance og yoga som en vej til at skabe mere balance i livet. Balancestillingerne er nyttige til at lindre stress, reducere spændinger og træthed. Samtidighed hjælper stillingerne med at forbedre fokus, koncentration og hukommelse. 1. november kl. 12.30-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 1. december kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 8. december kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 15. december kl. 10.00-12.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 15. december kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 15. december kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Restorativ Yoga er en af de blideste yogaformer, der findes. Klasserne arbejder med passive liggende stillinger, hvor forskelligt udstyr anvendes til at støtte op om kroppen, så du kan slappe helt af. Denne type yoga er dybt beroligende for dit nervesystem. 15.december kl. 17.30-19.30.

 • Følg naturens rytme Maria Juhl

  Workshop: Maria Juhl har netop udgivet sin anden bog, som har titlen: Ayurveda – følg naturens rytme. I denne beskriver hun blandt andet 21 ritualer til et sprudlende liv. Denne workshop tager udgangspunkt i den nye bog. 12. januar kl. 10.00-13.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 18. januar kl. 09.00-18.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 14. marts kl. 09.00-18.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Weekendretreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 7.-10. maj 2020.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Weekendretreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 12.-15. november 2020.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser på din bookingside: https://booking.sport-solutions.dk. Det er også her du ændrer bookinger. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.