For dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage, weekender og uger ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Mindful Yin Githa Amstrup

  Sommerfordybelse: En fordybelsesklasse med fokus på mindfulness i yin stillingerne. Klassen indledes og afrundes med mindfulness meditation. Gennem et udvalg af de mere klassiske stillinger fra Yin yoga Asia, kommer vi hele kroppen rundt og arbejder med tiden og mindfulness i stillingerne. Bevægelsesfrihed, styrke, fornyet energi i vævet og fokuseret opmærksomhed gennem mindfulness. 6. august kl. 09.00-11.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga består primært af siddende og liggende stillinger, som holdes i 3-5 minutter ad gangen. De dybe, intense stræk vækker og hydrerer bindevævet, hvilket forebygger smerter og gener i kroppen. Tiden i stillinger styrker dit fokus og giver dig lejlighed til at arbejde med mindfulness. 9. august kl. 15.00-17.00.

 • Deep Rest Yin Lone Melander

  Sommerfordybelse: Psoas musklen kaldes også for sjælens muskel, på grund af dens forbindelse til centralnervesystemet, til vejrtrækningen og fordi den er følelsernes talsmand. En sund og smidig Psoas muskel holder dig i balance, både fysisk og psykisk.  På denne fordybelsesklasse arbejder vi med det dybe åndedræt og yin yogaen og vil derigennem afspænde psoas musklen, berolige dit nervesystem og frigøre spændinger, så energien igen kan strømme frit og du kan finde dyb ro. 10. august kl. 18.30-20.30.

 • Simple Summer Night Karina Bargholz

  Sommerfordybelse: Simple er inspireret af simple living og inviterer mere langsommelighed, nydelse og nærvær ind i hverdagen. På denne fordybelsesklasse vil du møde mindfulness i flere forklædninger. Klassen starter med en kærlig kropsscanning. Derefter følger en dybt nærværende og nydelsesfuld praksis bestående af et langsomt yin flow krydret med sansende yin stræk og afsluttet med den reneste restorative hvile, der lægger det bedste fundament for en salig nats søvn. 11. august kl. 18.30-20.30.

 • Soft Summer Morning Karina Bargholz

  Sommerfordybelse: Soft omfavner det feminine med nøgleord som intuitivt, sansende, nydende, nærværende, accepterende, forbundet, og sårbare. Det er også den tilgang til yogaen, som du vil møde på denne fordybelsesklasse. Klassen starter med en hjerte yoga nidra, hvorefter vi vækker kroppen langsomt med et nydelsesfuldt yin flow krydret med salige yin stræk og et par sansende hatha stillinger hist og her. Spændinger i krop og sind vil smelte, imens fundamentet for en dag med masser af nærvær og nydelse træder i stedet. 14. august kl. 09.00-11.00.

 • Yin Yoga Sundays Githa Amstrup

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga består primært af siddende og liggende stillinger, som holdes i 3-5 minutter ad gangen. De dybe, intense stræk vækker og hydrerer bindevævet, hvilket forebygger smerter og gener i kroppen. Tiden i stillinger styrker dit fokus og giver dig lejlighed til at arbejde med mindfulness. 16. august kl. 15.00-17.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5. september kl. 09.00-17.00.

 • Familieyoga (4-6 år) Sofie Schou

  Workshop: Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe. 26. september kl. 09.00-11.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 3. oktober kl. 09.00-17.00.

 • Familieyoga (7-10 år) Sofie Schou

  Workshop: Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe. 26. september kl. 12.00-14.00.

 • Familieyoga (4-6 år) Sofie Schou

  Workshop: Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe. 24. oktober kl. 09.00-11.00.

 • Familieyoga (7-10 år) Sofie Schou

  Workshop: Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe. 24. oktober kl. 12.00-14.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Weekendretreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5.-8. november 2020.

 • Familieyoga (4-6 år) Sofie Schou

  Workshop: Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe. 28. november kl. 09.00-11.00.

 • Familieyoga (7-10 år) Sofie Schou

  Workshop: Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe. 28. november kl. 12.00-14.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5. december kl. 09.00-17.00.