Under Karinas kompetente, rolige guidning bliver yin-yoga til en form for meditationsrejse, og ikke bare en række stillinger på en yogamåtte. Det er bare at indfinde sig på måtten, og overgive sig til både tyngdekraften og den sikre rejseleder. Karina er yin-yogaens inkarnerede essens - heldigvis i min leve-/yoga-tid.

- John (deltager på yin yoga klasser)

For dig, der ønsker lidt længere klasser i hverdagen. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Slow Flow Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Styrke og stabilitet igennem langsomme, sansende flows med masser af tid i stillingerne – også de hårde. Fokus er på funktionelt at styrke kerne og bækkenbund gennem de fysiske stillinger samt ved brug af åndedrætsteknikken ujjayi. 20. jan. kl. 12-14.

 • Relax Fully Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Kom helt ned i gear med blid yoga og dyb afspænding. Du bliver guidet gennem kroppen med blid mindful yoga og dybe åndedrag, for så at glide ind i Yoga Nidraens nærende afspænding. 20. jan. kl. 15-17.

 • Tai Chi 18 Qi Gong Merethe Svahn

  Workshop: Boost energien, fysikken og sindet med langsomme gentagne bevægelser. Vi finder styrke, smidighed, ro og balance. Serien består af 18 helseøvelser og hedder Tai Chi 18 Qi Gong. Øvelserne bearbejder og træner hele koppen og åbner energibaner/meridianer og sørger for at få ilt rundt i kroppen, således at kraften, du samler ved træningen, effektivt kan lagres i kroppen og gøre dig stærkere. 21. jan. kl. 10-13.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 21. jan. kl. 15-17.

 • Rest, Restore, Revitalize Karina & Line

  Workshop: På denne workshop kombinerer vi yin yoga og akupunktur for at skabe bedst mulig balance i vintermånederne. Vi har fokus på nyrerne og blæren – både i yogastillingerne og akupunkturpunkterne – og inviterer til indadvendthed og refleksion. Tidspunkt: 27. januar 13.00-16.00.

 • Yin Yoga Githa Larsen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 28. jan. kl. 15-17.

 • Meditation - Indisk mentaltræning Simon Krohn

  Workshop: Meditation er svært at blive klog på. Der er et hav af forskellige teknikker, og udefra kan man ikke se om personen mediterer eller bare sidder og dagdrømmer. Simon Krohn kommer og giver en introduktion til emnet, og han har lovet at give en underholdende præsentation af fem forskellige typer meditation samt guide os til smagsprøver på dem alle sammen. 31. jan. kl. 18-21.

 • Klar til fødslen - for par Lotte Raahauge

  Workshop: Denne workshop har fokus på din partners rolle – og på de værktøjer, som kan hjælpe ham med at støtte dig bedst muligt undervejs. Sammen bliver I helt klar til fødslen. Tidspunkt: 3. februar 10.00-14.00.

 • Relax Fully Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Kom helt ned i gear med blid yoga og dyb afspænding. Du bliver guidet gennem kroppen med blid mindful yoga og dybe åndedrag, for så at glide ind i Yoga Nidraens nærende afspænding. 3. februar kl. 15-17.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter med blid yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 4. februar kl. 12.00-14.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 4. februar kl. 15.00-17.00.

 • Anahata - Hjerteåbnende Yin Yoga Nidra Anne Goncalves

  Workshop: På denne workshop bliver du guidet ind i hjerteåbnende yin yoga stillinger, blide flows, intuitive bevægelser og kærlig-venlighedsmeditation med fokus på at åbne hjertet og aktivere hjerte chakraet, så du kan stå stærkere i dig selv og tage beslutninger fra hjertet. Tidspunkt: 11. februar kl. 10.30-13.00.

 • Yin Yoga Githa Larsen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 11. februar kl. 15.00-17.00.

 • Lev mere - Kæmp mindre Maria Juhl

  Day Retreat: På dette Day Retreat møder du forfatter, yogalærer og ayurvedaekspert Maria Juhl, som netop har udgivet bogen, Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden. Denne workshop tager udgangspunkt i bogen. 17. februar kl. 10-16.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter med blid yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 18. februar kl. 12.00-14.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 18. februar kl. 15.00-17.00.

 • Slow Flow Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Styrke og stabilitet igennem langsomme, sansende flows med masser af tid i stillingerne – også de hårde. Fokus er på funktionelt at styrke kerne og bækkenbund gennem de fysiske stillinger samt ved brug af åndedrætsteknikken ujjayi. 24. februar kl. 12-14.

 • Relax Fully Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Kom helt ned i gear med blid yoga og dyb afspænding. Du bliver guidet gennem kroppen med blid mindful yoga og dybe åndedrag, for så at glide ind i Yoga Nidraens nærende afspænding. 24. februar kl. 15-17.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter med blid yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 25. februar kl. 12.00-14.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 25. februar kl. 15.00-17.00.

 • Klar til fødslen - for par Lotte Raahauge

  Workshop: Denne workshop har fokus på din partners rolle – og på de værktøjer, som kan hjælpe ham med at støtte dig bedst muligt undervejs. Sammen bliver I helt klar til fødslen. Tidspunkt: 3. marts 10.00-14.00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.