I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Din egen yogaguide Ingen underviser

  Åben yogasal: Hver torsdag i tidsrummet 06.00-09.00 åbner vi yogasalen for at skabe et rum, hvor du selv kan praktisere yoga i stilhed. Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. Det er ganske gratis. Vi stiller udstyr til rådighed og sørger for the, vand og snacks som altid. Hver torsdag kl. 07.00-09.00.

 • Yin Yoga Sundays Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 8. december kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 15. december kl. 10.00-11.30.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 15. december kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Restorativ Yoga er en af de blideste yogaformer, der findes. Klasserne arbejder med passive liggende stillinger, hvor forskelligt udstyr anvendes til at støtte op om kroppen, så du kan slappe helt af. Denne type yoga er dybt beroligende for dit nervesystem. 15.december kl. 17.30-19.30.

 • Hjerternes Tid Karina & Lisbeth

  Workshop: På denne workshop guides du igennem en blid yin yoga praksis og dybe beroligende restorative stillinger med fokus på hjertet. Igennem denne praksis inviteres du ind i den simple stilhed, hvor du kan koble helt af, lukke øjnene og trygt overgive dig. Når du igennem yogaen er landet i stilheden, inviteres du ind i en endnu dybere tilstand af ro til lyden af healende klangskåle. 22. januar kl. 10.00-12.30.

 • Nydelse & Nærvær Karina Bargholz

  Julefordybelse: På denne klasse skruer vi op for nærværet og giver masser af plads til at sanse og nyde hver eneste bevægelse, hvert eneste åndedrag. Du guides igennem et sansende yin flow med fokus på nakke, skuldre, bryst og hjerte. Du vil gå fra klassen med salige øjne og skuldrene sænket langt, langt væk fra ørene. 23. december kl. 10.00-12.00.

 • Tænd din indre flamme Freyiia Milléh

  Julefordybelse: Afbalancer julens ekstra kalorier, med en varm Vinyasa Flow klasse juledag. I fin balance med julens stille ro, tænder vi op i kroppens indre bål. Vi bevæger os igennem et flow af stillinger for hele kroppen, som styrker musklerne, mindsker stressen og sætter gang i fordøjelsen. 25. december kl. 11.00-13.00.

 • Stjernestøv & Julemagi Karina Bargholz

  Julefordybelse: På denne klasse guides du ind i den salige stilhed. Derind hvor tid og sted ophører. Der hvor der findes en helt naturlig tilstand af ren lykke, der ikke er betinget af nogen eller noget. 26. december kl. 10.00-12.00.

 • En healende nytårsrejse Freyiia Milléh

  Julefordybelse: En dybt afstressende klasse, hvor du vil blive guidet på en indre rejse igennem de livsområder, som de 7 chakra repræsenterer samt modtage healingsenergi der hjælper med at genoprette balance i dit system. Dit nervesystem får lov til at slappe af og du vil mærke indre ro brede sig igennem alle dine celler. 29. december kl. 14.00-16.00.

 • Nytårskur Henriette & Jannie

  Workshop: Du guides igennem en skøn yin yoga sekvens, imens du bliver forkælet med zoneterapi. Fokus er på at skabe plads til, at du kan gå det nye år i møde med mod, vilje, energi og glæde. Vi afslutter workshoppen med bobler. 31. december kl. 09.30-12.30.

 • Nytårskur Henriette & Jannie

  Workshop: Du guides igennem en skøn yin yoga sekvens, imens du bliver forkælet med zoneterapi. Fokus er på at skabe plads til, at du kan gå det nye år i møde med mod, vilje, energi og glæde. Vi afslutter workshoppen med bobler. 4. januar kl. 09.30-12.30. UDSOLGT.

 • Følg naturens rytme Maria Juhl

  Workshop: Maria Juhl har netop udgivet sin anden bog, som har titlen: Ayurveda – følg naturens rytme. I denne beskriver hun blandt andet 21 ritualer til et sprudlende liv. Denne workshop tager udgangspunkt i den nye bog. 12. januar kl. 10.00-13.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 18. januar kl. 09.00-18.00. UDSOLGT.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 8. februar kl. 09.00-18.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Day Retreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 14. marts kl. 09.00-18.00.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Weekendretreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 7.-10. maj 2020.

 • Soft. Simple. Still. Karina Bargholz

  Weekendretreat: Træk stikket og tillad dig selv at være kvinde med stort K. Dette retreat danner rammen om en rejse ind i det feminine, som er det intuitive, sansende, nydende, nærværende, rummelige, følsomme, accepterende, forbundne og sårbare. Det er en invitation til at genopdage, hvor fantastisk det kan være at vende hjem. Til kvinden i dig. 5.-8. november 2020.