Under Karinas kompetente, rolige guidning bliver yin-yoga til en form for meditationsrejse, og ikke bare en række stillinger på en yogamåtte. Det er bare at indfinde sig på måtten, og overgive sig til både tyngdekraften og den sikre rejseleder. Karina er yin-yogaens inkarnerede essens - heldigvis i min leve-/yoga-tid.

- John (deltager på yin yoga klasser)

For dig, der ønsker lidt længere klasser i hverdagen. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Relax Fully Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Kroppen arbejdes langsomt igennem med blide flows, nærende yin stræk og bløde restorative stillinger, hvorefter du guides ind i yoga nidraens dybe, helende afspænding. 17. marts kl. 15.00-17.00.

 • Fødsel for par Lotte Raahauge

  Fødselsforberedelse: Bliv HELT klar til fødsel på blot en enkelt dag. Vi gennemgår fødslens faser, tegn på fødsel, smerter, smertehåndtering og smertelindring. I vil også blive klædt godt på til, at kunne navigere velinformeret igennem fødslens tilbud og mulige indgreb.  Der vil være stor fokus på partnerens rolle som fødselshjælper og på hvordan man gør sin krop fødeklar. Kurset afsluttes med forskellige Rebozo øvelser som I både kan arbejde med i graviditeten og som smerteling under fødselsarbejdet. 18. marts kl. 10.00-14.00.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 18. marts kl. 15.00-17.00.

 • Dynamic Flow Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Styrke og stabilitet igennem dynamiske vinyasa flows. Fokus er på funktionelt at styrke kerne, baller, lår og og bækkenbund gennem de fysiske stillinger samt ved brug af åndedrætsteknikken ujjayi. Afsluttes altid med nærende yin stillinger og guidet afspænding. 24. marts kl. 15-17.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter med blid yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 25. marts kl. 12.00-14.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 25. marts kl. 15.00-17.00.

 • Mindfulness in motion Nicolai Boas

  Workshop: Nicolai kombinerer kreative vinyasa sekvenser med mindfulness in motion – og inviterer dig til at gå på opdagelse i din krop. Resultatet er et legende rum, hvor du kan gå på opdagelse i kroppens potentiale og hvordan du kan være endnu mere tilstede i processen. 2. april kl. 10-13.

 • Relax, Renew, Revitalize Line & Karina

  Workshop: Yin yoga og akupunktur for at bringe dig godt igennem foråret. Vi har fokus på lever og galleblære – både i yogastillingerne og akupunkturpunkter – og inviterer til at give slip og rense ud. 7. april kl. 13-16.

 • Qi Gong - Styrk din indre power Merethe Svahn

  Workshop: På denne workshop øger vi blidt vores indre power og styrker vores immunforsvar. Vi giver plads til foråret og arbejder med opadgående QI og miltens energikreds. Gennem en række langsomme gentagne bevægelser kommer vi dybere ind til vores kerne. Vi finder roen og får tanket ny energi. Øvelserne bearbejder og træner hele kroppen og åbner energibaner/meridianer og sørger for at få ilt rundt i kroppen, således at kraften, du samler ved træningen, effektivt kan lagres i kroppen og gøre dig stærkere. 8. april kl. 10-13.

 • Qi Gong - hjertets energikreds Merethe Svahn

  Workshop: På denne workshop renser vi blodet og regulerer blodcirkulationen. Vi arbejder med hjertets energikreds og finder styrken til at forfølge vores drømme. Vi tanker yang-energi og bliver sommerklar. Øvelserne bearbejder og træner hele kroppen og åbner energibaner/meridianer og sørger for at få ilt rundt i kroppen, således at kraften, du samler ved træningen, effektivt kan lagres i kroppen og gøre dig stærkere. 6. maj kl. 10-13.

 • Skab det liv du drømmer om Maria Juhl

  Workshop: Tag med ayurvedisk livsstilsekspert Maria Juhl på en rejse mod manifestationen af det liv, du drømmer om. På workshoppen vil du møde ayurvedisk yoga, visualiseringer, meditation og visionsarbejde. 12. maj kl. 10-14.

 • Styrk din fordøjelse med ayurveda Maria Juhl

  Workshop: En workshop om principperne for ayurvedisk mad, og hvordan du kan styrke din fordøjelse, som ayurveda kalder den indre ild. Når din indre ild brænder klart, så er din handlekraft også stærk, og du skærper din evne til at lære og vokse af alt, du oplever i livet. 16. juni kl. 10-14.

 • Qi Gong - boost din vitalitet og viljestyrke Merethe Svahn

  Workshop: Det er højsommer og vi booster vores vitalitet med Q Gong, der er lidt mere yang prægede, lidt mere dynamiske, lidt mere eksplosivt. Vi fokuserer på nyrens energikreds og tilfører masser af ny energi og viljestyrke. Øvelserne veksler mellem blide og kraftfulde bevægelser. Workshoppen består af træning og meditation og alle kan deltage. 1. juli kl. 10-13.

 • Qi Gong - ryd op og sig farvel Merethe Svahn

  Workshop: En sensommer workshop, hvor vi begynder at spare energi op. Vi arbejder med lungens energikreds og får ryddet ud og sagt farvel til det, der ikke længere tjener os, således der er plads til en masse ny og god QI. Yin og flow er kodeord. 19. august kl. 10-13.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.