Fordybelse er for dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Breath by Breath Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Et af de vigtigste elementer, som gør yoga til yoga og ikke bare gymnastik, er åndedrætsopmærksomhed. Hvis du har åndedrættet med, vil du opleve, at din fysiske yogapraksis tager dig et helt andet sted hen. Et sted, der er meget dybere og langt mere mindfuldt. 29. juli kl. 16.00-18.00.

 • Stille styrke Merete Hansen

  Pop-up fordybelse: På denne klasse vil du opleve et nærende sommer mix af stille styrke, enkelt flow, myofascial release (brug af bolde) kombineret med stille stræk og plads til fordybelse. 31. juli kl. 09.00-11.00.

 • Be kind Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Vi går på opdagelse i det at være del af noget større end dig selv. At føle dig forbundet med det og dem der er omkring dig. For det er en af de mest direkte veje til nærvær og lykke. 2. august kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 4. august kl. 15.00-17.00.

 • Fordybelse & Forandring Lone Melander

  Pop-up fordybelse: På denne blide yin klasse vækker og åbner vi kroppen, og du inviteres til at sætte en intention (Sankalpa) for din yogapraksis, så du kan skabe positive forandringer i dit liv. Der er fokus på at få løsnet op og skabt plads til forandringer, og give slip på det du ikke har brug for længere. 5. august kl. 10.00-12.00.

 • Peaceful Warrior Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: På denne klasse praktiserer vi en intens, styrkende sekvens med fokus på at finde nærværet og blødheden i hver eneste bevægelse for på den måde at gå på opdagelse i en mere sansende oplevelse af kroppen imens vi bevæger os igennem det lækreste flow. 6. august kl. 16.00-18.00.

 • Åbn dit hjerte Lone Melander

  Pop-up fordybelse: Har du brug for et kærlighedsboost? Denne hjerteåbnende Yin yoga fordybelsesklasse har fokus på hjertet og åbninger af forsiden af kroppen, og giver dig mere ro, nærvær og selvkærlighed og skaber en tilstand af kærligt nærvær med dig selv. 8. august kl. 10.00-12.00.

 • Be present Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Forestil dig katten, der ligger i solen en skøn sommerdag og vågner fra sin lur. Med intenst sansende nærvær strækker og bevæger den kroppen for at vende retur til sin omverden. Dette billede er udgangspunktet for denne klasse. Intenst sansende nærvær vil nemlig ændre din yogapraksis – hvad end det er en blid eller styrkende praksis. 9. august kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 11. august kl. 15.00-17.00.

 • Freedom & Flow Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Når du har styr på dit fundament, kan du for alvor sprede dine vinger. På denne klasse arbejder vi med at slippe. Slippe vores forestilling om de roller vi påtager os. Slippe vores forhold til fysiske objekter og relationer. Vi arbejder med at sætte os selv fri. 12. august kl. 16.00-18.00.

 • Styrk din fordøjelse Lone Melander

  Pop-up fordybelse: Styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser med Yin Yoga. Denne klasse booster dit immunforsvar og styrker din fordøjelse og udrensning gennem blide yin stræk, med fokus på at aktivere vævet omkring organerne og dit fordøjelsessystem, så du kommer til at føle dig både afslappet og forfrisket. 13. august kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga & Fuldmåne Christina Theilgaard

  Pop-up fordybelse: Fuldmåne er den tid, hvor du har mulighed for at give slip på de ting som ikke længere er nyttige for dig og som du ikke længere har brug for. Når du giver slip på noget, bliver der plads til noget nyt, noget godt og smukt, som hjælper dig til at blive stærkere og sundere. 15. august kl. 19.00-21.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 18. august kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 18. august kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 1. september kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 15. september kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 15. september kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 22. september kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 29. september kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 29. september kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 6. oktober kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 6. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 13. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 20. oktober kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 20. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 27. oktober kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 3. november kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 10. november kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 10. november kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 24. november kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 24. november kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Sundays Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 1. december kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 8. december kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 8. december kl. 15.00-17.00.

 • Mamasté Mortid Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yoga for mor med fokus på kerne, bækkenbund og åndedræt. Denne klasse kombinerer hatha flow og yin yoga og afsluttes med en nærende afspænding. Klassen er for dig, der har født inden for de seneste fem år. 15. december kl. 13.00-14.00.

 • Yin Yoga Sundays Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 15. december kl. 15.00-17.00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser på din bookingside: https://booking.sport-solutions.dk. Det er også her du ændrer bookinger. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.