fbpx

Traumeinformeret Kropsterapi

Traumeinformeret Kropsterapi er for dig, der ønsker at blive (mere) FRI af traumer gennem krop og nervesystem. Det er for dig, der går gennem stress, angst, depression, sygdom eller sorg. Det er også for dig, der har svært ved at trække vejret eller generelt oplever meget uro. Eller for dig, der føler dig fastlåst i livet og har brug for at komme videre. Uanset hvad du kommer med, så tager vi udgangspunkt i din krop for at skabe forandringer indefra.

En session varer ca. 90 minutter og starter altid med en kort samtale og check-in, hvor vi tuner ind på dagens intention og fokusområde. Derefter kommer du som oftest ned at ligge, imens vi genskaber tryghed i og regulerer dit nervesystem, genetablerer et fuldt og frit åndedræt og skaber plads til (tidlige) traumer og begivenheder, som har efterladt ubevidste spor i krop og sind.

Behandler og terapeut er Karina Bargholz. Hun er uddannet Cand. Mag. Sprogpsykolog, SOURCE Terapeut, Senior Yogalærer og i gang med en dybdegående videreuddannelse i Traumeinformeret Kropsterapi. Karina er af den overbevisning, at vi selv må gå vejen før vi kan guide, støtte og hjælpe andre. Det har hun – og det gør hun. Hendes historie er blandt andet en spiseforstyrrelse og dyb dødsangst – som bare var symptomer på en barndom med incest, svigt og utryg tilknytning til primære omsorgspersoner.

For at booke et forløb skal du kontakte Karina på bargholzkarina@gmail.com. Skriv et par ord om dig og hvad du ønsker at opnå med et kropsterapeutisk forløb. Derefter planlægger vi dit fulde forløb med alle sessioner på én gang. Således har du alle datoer i din kalender ved opstart. Det er selvfølgelig muligt at flytte lidt rundt. Dog senest 48 timer inden sessionen. Ønsker du at starte med en enkelt session, så er det en mulighed.