fbpx

YamYam er et stemningsfuldt yogastudie, omgivet af marker så langt øjet rækker. Her er holdene er små og undervisere, behandlere og terapeuter veluddannede. Her arbejder vi med nøgleord som kvalitet, overskud og luksus.

YamYam har et kerneteam af yogalærere, som alle er veluddannede og erfarne. Desuden kan du møde inspirerende gæstelærere, der underviser i alt fra yogastillinger til åndedræt, meditation, mindfulness og livet i det hele taget.

Jeanette Sandberg Andersen

Groove Facilitator
  https://www.facebook.com/GroovebyJ

Karina Bargholz

Indehaver, Yogalærer, Åndedrætsterapeut
  info@yamyoga.dk

Merete Hansen

Yogalærer, Coach, Behandler
  www.meerayoga.dk

Lone Melander

Yogalærer, Psykoterapeut
  lone@melander.dk

Christina Theilgaard

Yogalærer
  time-to-change@hotmail.com

Ditte Helwig Feilberg

Yogalærer
  helwigfeilberg@hotmail.com

Githa Larsen

Yogalærer
  githalarsen@hotmail.com

Betingelser

Tilmelding til forløb, workshops og retreats er bindende. Det er altså ikke muligt at få pengene retur ved eventuelt afbud. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Tilmelding til drop-in fordybelsesklasser kan annulleres senest 12 timer før holdstart. Ved rettidig afmelding tilbageføres klippet til dig. Fordybelsesklippekort refunderes ikke – men udløber først 12 måneder efter købet.

Tilmelding til Enesessioner & Terapi kan annulleres senest 24 timer før sessionen. Ved rettidig afmelding tilbageføres klippet til dig. Klippekortet refunderes ikke – men udløber først 12 måneder efter købet.

Udstyr

For at leve op til nuværende Corona restriktioner, så skal du selv medbringe yogamåtte og tæppe til alle klasser. Yogastudiet stiller puder, blokke etc. til rådighed på de klasser, hvor de er nødvendige.

Åbningstider

Vi åbner dørene senest 15 minutter, inden vi starter. Du er altid velkommen til at komme i god tid og nyde en kop the.