YamYam er et lille yogastudie i Køge, omgivet af marker så langt øjet rækker. Her kan du dase i hængekøjen eller under hasselbuskene. Når du altså ikke er på yogamåtten. Holdene  er små og undervisere og behandlere veluddannede. Her arbejder vi med nøgleord som kvalitet, overskud og luksus.

YamYam har et kerneteam af yogalærere, som alle er veluddannede og erfarne. Desuden kan du møde inspirerende gæstelærere, der underviser i alt fra yogastillinger til åndedræt, meditation, mindfulness og livet i det hele taget.

Karina Bargholz

Indehaver, yogalærer, yogamassage, åndedrætsterapi
  info@yamyoga.dk

Merete Hansen

Yogalærer, coach og behandler
  www.meerayoga.dk

Lone Melander

Yogalærer, psykoterapeut
  lone@melander.dk

Henriette Lind

Yogalærer
  henriettelind2@gmail.com

Freyiia Milléh

Yogalærer, Lifecoach, Spirituel Mentor
  www.indresandhed.dk

Githa Larsen

Yogalærer
  githalarsen@hotmail.com

Priser

Fordybelsesklippekort

Giver dig adgang til alle drop-in fordybelsesklasser

1 klip: 135,00

3 klip: 375,00

5 klip: 525,00

10 klip: 975,00

Forløb

Giver dig adgang til et af vores forløb

4 gange: 395,00

6 gange: 595,00

8 gange: 795,00

Priser på workshops og retreats varierer alt efter indhold, antal undervisere og hvorvidt der er forplejning med i prisen. Find priserne under fordybelse.

Betingelser

Tilmelding til forløb, workshops og retreats er bindende. Det er altså ikke muligt at få pengene retur ved eventuelt afbud. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Tilmelding til drop-in fordybelsesklasser kan annulleres senest 12 timer får holdstart. Ved rettidig afmelding tilbageføres klippet til dig. Fordybelsesklippekort refunderes ikke – men udløber først 12 måneder efter købet.

Udstyr

YamYam stiller alt udstyr til rådighed – også yogamåtter – helt gratis. Alt ligger klar til dig, når du kommer. Du skal bare finde en plads i salen. Du er naturligvis altid velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du foretrækker det.

Åbningstider

Vi åbner dørene senest 15 minutter, inden vi starter. Du er altid velkommen til at komme i god tid og nyde en kop the.

Lidt ekstra luksus

Der er altid frisk the på kanden, gratis snacks i skålen, koldt vand med mynte eller citron og hjemmelavede ingefærshots til alle klasser, workshops og retreats. Hvis du ønsker at medbringe vand i salen, skal du huske en drikkedunk.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser på din bookingside: https://booking.sport-solutions.dk. Det er også her du ændrer bookinger. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.