fbpx

YamYam er et veletableret yogastudie med den smukkeste yogasal midt i naturen. Her er holdene små og undervisere og terapeuter veluddannede. Her arbejder vi med nøgleord som luksus, langsommelighed, overskud og kvalitet.

YamYam har et kerneteam af yogalærere, som alle er veluddannede og erfarne. Desuden kan du møde inspirerende gæstelærere, der underviser i alt fra yogastillinger til åndedræt, meditation, mindfulness og livet i det hele taget.

Karina Bargholz

Indehaver, Yogalærer, Kropsterapeut
  info@yamyam.dk

Pernille Homøe

Yogalærer
  pernsk@gmail.com

Christina Solander

Yogalærer
  solanderchristina@gmail.com

Kirstine Stenvad

Yogalærer
  www.kirstinestenvad.dk

Lone Melander

Yogalærer
  lone@melander.dk

Ditte Helwig Feilberg

Yogalærer
  helwigfeilberg@hotmail.com

Betingelser

Tilmelding til forløb, workshops, retreats og uddannelser er bindende. Det er altså ikke muligt at flytte hele eller dele til et senere tidspunkt eller at få pengene retur ved eventuelt afbud. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Tilmelding til Kropsterapeutiske Enesessioner kan annulleres senest 24 timer før sessionen. Ved rettidig afmelding flyttes tiden til et andet tidspunkt. Ved senere afbud opkræves betaling for sessionen.

Udstyr

I yogastudiet finder du alt det udstyr du har brug for. Ofte ligger det klar til dig ved ankomst. Du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe egen yogamåtte eller andet udstyr. Hvis du ønsker te eller vand i yogasalen, så skal du huske termokop eller drikkedunk. Det er også en god idé at medbringe et par varme sokker og en trøje til klasserne.

Åbningstider

Vi åbner dørene senest 15 minutter, inden vi starter. Kom gerne i god tid, så du kan lande langsomt uden stress og jag.