Alle kvinder burde give sig selv denne gave. Sådan siger en af deltagerne på det sidste forløb. Hvis du er klar til at investere i dig, så læs med her.


Forløbet er for dig der ønsker:

 • Vedvarende indre ro
 • En kærligere kontakt til din krop
 • En større forståelse for dine tanker og mønstre
 • Dybere og mere ærlige relationer
 • Et tydeligere sprog for dine følelser
 • Evnen til at lytte til og handle på din mavefornemmelse
 • Et mere rummeligt og omsorgsfuldt forhold til dig
 • Evnen til at kommunikere mere klart og kærligt
 • Øget kontakt til din kreativitet og skaberkraft
 • Evnen til at tage din egen autoritet tilbage
 • Modet til at være mere autentisk, åben og ægte

Tænk, hvis jeg kunne møde mig selv med den samme rummelighed, omsorg og blødhed, som jeg viser alle andre. Det var tanken, da jeg tilmeldte mig denne cirkel. – Birthe

Book din plads her

Mere konkret om forløbet

Circle of Softness er et åndedrætsterapeutisk forløb. Det vil sige, at du træder ind i et rum, hvor vi arbejder terapeutisk med krop, sind, følelser, tanker og handlemønstre. Du vil opleve guidede åndedrætssessioner, der arbejder dybt ind i fysiske og følelsesmæssige spændinger, og terapeutiske fordybelsesprocesser, der kan give dig nye og vigtige indsigter, samt blid sansebaseret bevægelse, skræddersyet til kvindekroppen.

Den form for åndedrætsterapi, som du møder her, handler grundlæggende om at omformulere nogle af vores mest hæmmende negative overbevisninger, som påvirker vores reaktionsmønstre og handlemåder, forholdet til os selv og til andre og ikke mindst vores til- og fravalg i livet. Disse negativer er grundlagt helt tilbage i de tidlige år af din barndom i relationen til dine forældre og andre nærmeste omsorgspersoner. Negativerne kan også være påvirket af traumer og traumatiske oplevelser gennem livet. Alt dette er lagret i kroppen, bindevævet og nervesystemet. Og gennem åndedrættet kan vi i et trygt rum få adgang til og heale dette – og skabe nye fortællinger, som kan guide os fremadrettet.

På forløbet arbejder vi med temaer som fysisk og følelsesmæssig tryghed, tillid til andre og til livet, at slippe ansvaret, at lære at tage imod kærlighed og støtte, indre barn processer, skaberkraft, skyggesider, tilgivelse, selvomsorg, at lukke andre mennesker ind bag barrikaderne, grænsesætning, retten til at være her, intuition og femininitet.

Forløbet består af 6 fulde fordybelsesweekender i yogastudiet og slutter af med et 4-dages retreat dybt inde i den smukke svenske natur. Det er en eksklusiv cirkel med maks. 10 deltagere – og kun for kvinder.

Book din plads her


Tak for dig og for at skabe dette rum. De bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig!!! – Ditte

Underviser, Terapeut & Spaceholder

Karina Bargholz er din underviser, terapeut og spaceholder i cirklen. Det yogier og klienter siger om hende kan opsummeres således:

Det der adskiller dig fra andre er din evne til at skabe et trygt og kærligt rum, hvor jeg er velkommen præcis som jeg er. Du er åben og ægte – og jeg elsker at du også deler ud af din egen historie. Samtidig formår du at holde rummet og guide mig trygt i min proces.

Karina Bargholz er Cand. Mag. Sprogpsykolog, Senior Yogalærer og Åndedrætsterapeut. Hun var en af Danmarks første yin yogalærere og har gennemført flere tusind timers yoga relaterede uddannelser, med nogle af verdens førende undervisere i ind- og udland. Desuden er hun certificeret Åndedrætsterapeut v. Binnie A. Dansby.

Karina er indehaver af yogastudiet YamYam i Køge, hvor hun underviser yogaforløb og workshops, yogauddannelser samt længerevarende terapeutiske forløb og kvindecirkler.


 At være i selskab med Karina er som at have en vidunderlig guide på sin indre rejse. Med nænsomhed og nærvær har hun ført mig fra sympatiske nervesystem til meget mere tilstedeværelse i det parasympatiske nervesystem. Med hele sin væremåde giver hun plads til at det autentiske får lyst til at træde frem. Og så kan hun noget helt særligt med åndedrætsterapien. – Tina

Book din plads her

Ofte stillede spørgsmål:

Hvem henvender forløbet sig til?

Forløbet er for alle kvinder, der har lyst til at arbejde i dybden med sig selv. Du behøver ikke at have konkrete problematikker eller ubalancer, men er også velkommen, hvis du bare er nysgerrig på dig, sammenhængen mellem krop og sind eller længes efter alenetid og fordybelsesdage med plads til hele dig. Det er dog vigtigt, at du kan rumme det dybe arbejde og de processer, som vi åbner op for i denne cirkel.

Skal jeg kunne deltage alle gangene?

For din egen skyld er det klart at foretrække, at du sætter kryds i kalenderen hver gang. Skulle det ske, at du går glip af en dag, fordi du skal til konfirmation eller ligger syg med høj feber, så er du stadig velkommen.

Kan jeg deltage, hvis jeg er i en svær periode med sorg, stress, angst, depression eller lign.?

Det er vigtigt, at du har ressourcerne til at indgå i det dybe arbejde, som vi åbner op for. Når det er sagt, så er der ofte kvinder med på forløbet, som er sygemeldt (eller på vej til at blive det) og som ser det som en kæmpe støtte. Typisk kommer de kvinder også til eneterapi med Karina mellem fordybelsesdagene, så det hele tiden er en tryg proces.


Karina er en fantastisk rolig og varm underviser, med stor rummelighed og kærlighed til  alle der kommer på hendes hold. I vores lille cirkel arbejder vi dybt med krop, åndedræt, berøring, samtaler og brevskrivning. Det er et smukt stykke sansende  arbejde Karina gør i at rumme os meget forskellige kvinder, så vi alle sammen, kan jeg vel skrive, føles os mødt i hver vores egen essens, men også i det fælles fortrolige rum der opstår,  både i det der gør ondt og det der gør godt. Tak for dig!  – Mette

Book din plads her

Praktiske detaljer:

Datoer og tider:

Fordybelsesdage:

 • Fredag den 8. (kl. 16.00-19.00) & Lørdag den 9. april (kl. 10.00-17.00)
 • Fredag den 6. (kl. 16.00-19.00) & Lørdag den 7. maj (kl. 10.00-17.00)
 • Fredag den 10. (kl. 16.00-19.00) & Lørdag den 11. juni (kl. 10.00-17.00)
 • Fredag den 5. (kl. 16.00-19.00) & Lørdag den 6. august (kl. 10.00-17.00)
 • Fredag den 9. (kl. 16.00-19.00) & Lørdag den 10. september (kl. 10.00-17.00)
 • Fredag den 7. (kl. 16.00-19.00) & Lørdag den 8. oktober (kl. 10.00-17.00)

Retreat i Sverige: 3.-6. november 2022 hos Skoven Kalder i Ryd. Alle deltagere bor på eneværelse.

Din investering i dig:

Pris: 12.990 inkl. fordybelsesdage i yogastudiet (madpakke skal du selv medbringe – the, kaffe, snacks er med i prisen) samt retreat i Sverige (ophold, forplejning, undervisning er inkl., transport til og fra stedet skal du selv arrangere og dække økonomisk).

Betaling:  Du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang eller deler det op i rater. 1 rate: 12.990 / 3 rater: 4.350 / 5 rater: 2.600 / 8 rater: 1.650. Hvis du ønsker at betale over 3, 5 eller 8 rater, så skal du kontakte os for tilmelding.

Lidt mere om retreat stedet:

Vi skal bo i de smukkeste omgivelser hos Skoven Kalder. Alle deltagere på eneværelser. Under opholdet vil der være masser af tid til alenetid, gåture i skoven, sauna og evt. vinterbadning. Dagene er altså ikke proppet med alt muligt du skal. Der vil være sessioner, hvor vi samles og fælles måltider, men der vil også være masser af tid til stilhed, langsommelighed og væren. Når vi nærmer os weekenden, modtager du flere detaljer som pakkeliste, program etc. og det er muligt at oplyse allegener eller andre hensyn. Find billeder og beskrivelse af stedet her.

Tilmelding:

Når du har gennemført købet, så er din plads sikret. Tilmelding er bindende. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden efter aftale med os. Har vi nogen på venteliste, sælger vi gerne pladsen videre til vedkommende for dig. Dette kan vi dog ikke garantere. Ønsker du at betale over 3, 5 eller 8 rater, så er det selvfølgelig en mulighed. Kontakt os for at booke dette forløb med ratebetaling.

Kontakt:

Du er altid velkommen til at booke et afklarende telefon- eller skype møde. Mødet koster naturligvis ikke noget. Kontakt os på info@yamyoga.dk eller giv os et kald på +45 3059 2993.

Book din plads her