fbpx

Breathwork Therapy er en kraftfuld psykoterapeutisk teknik. Under sessionerne arbejder vi gennem kroppen og åndedrættet med at forløse smerter og traumer. Og vi arbejder med at ændre de uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, der styrer dine handlinger, følelser og tanker, som former din virkelighed i dag – og i fremtiden.

  • Spiseforstyrrelse Karina Bargholz

    Terapeutisk forløb: At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse tillid og troen på, at det er muligt. For det er det. Og en af de bedste veje går igennem kroppen og det dybe åndedræt. Med denne metode vil du opleve, at vi både arbejder med fortiden og det, der ligger under spiseforstyrrelsen – men i høj grad også har fokus på at give dig værktøjerne til at genfinde glæden og skabe en fremtid med nye handlemønstre og et mere hensigtsmæssigt forhold til din krop, træning, kost og sundhed i det hele taget. Varighed: 120 minutter. Pris: 1 session: 895,00, 3 sessioner: 2.400,00, 10 sessioner: 7.250,00.

  • Stress Karina Bargholz

    Terapeutisk forløb: Stress er typisk udløst af flere forskellige faktorer og skal ses i et større perspektiv, eller spindelvæv om man vil, som du har spundet omkring dig selv. Alle de ting, du har skabt og omgivet dig med i dit liv, det bygger på en række grundlæggende overbevisninger. Det er de overbevisninger, som breathwork kan hjælpe dig med at blive bevidst om og omformulere. Og den proces går igennem kroppen og det dybe åndedræt – og kun meget lidt samtale. Du vil opleve, at vi både kigger på fortiden – men i høj grad også har fokus på at give dig værktøjerne til at skabe en mere glædesfyldt og bæredygtig fremtid. Varighed: 120 minutter. Pris: 1 session: 895,00, 3 sessioner: 2.400,00, 10 sessioner: 7.250,00.