fbpx

SOMATISK TERAPI

Træd ind i et langsomt og nærende rum med plads og tid til at komme helt tæt på dig og din historie. Ikke gennem hovedet. Men med udgangspunkt i kroppen. Her vil du lære at forstå følelser som kropslige fortællinger og lære hvordan du regulerer nervesystemet tilbage til RO. Her vil du opleve magien ved samregulering i mødet med gamle triggers, fortællinger og traumer – og langsomt blive mere FRI i krop, sind, nervesystem, relationer og livet i det hele taget.

En session varer ca. 90 minutter og starter altid med en kort samtale og check-in, hvor vi tuner ind på dagens intention og fokusområde. Derefter kommer du som oftest ned at ligge, imens vi arbejder med tryghed og RO, regulerer dit nervesystem, genetablerer et frit åndedræt og skaber plads til de sansninger eller følelser, der kommer frem og de historier, traumer eller oplevelser du stadig bærer rundt på i kroppen, som længes efter at blive hørt, set eller holdt for at kunne slippe.

Behandler og terapeut er Karina Bargholz, som har mere end et årtis erfaring med at guide og facilitere både grupper og eneforløb. Karina har utallige uddannelser, både fra universitetet og det private, heriblandt en kandidat i Sprogpsykologi og en 3-årig uddannelse i SOURCE Terapi. Desuden også tusindvis af timers yoga- og traumerelaterede kurser og uddannelser. Karina er kendt for sine dybder, sin nænsomhed og sin evne til at bevidne det der er svært og holde space for selv de sværeste historier uden at trække sig eller forsøge at fikse eller fjerne. Hun har en eminent evne til at lytte – ikke bare med ørerne, men også til alt det, der ikke bliver sagt. Skift i stemning eller nervesystem, følelser som fysiske sansninger hos den foran hende, eller grænser, som er tydelige – også selvom de ikke bliver sagt højt.

For at booke et forløb skal du kontakte Karina på bargholzkarina@gmail.com. Skriv et par ord om dig og hvad du ønsker at opnå med et 1:1 forløb. Derefter planlægger vi dit fulde forløb med alle sessioner på én gang. Således har du alle datoer i din kalender ved opstart. Det er selvfølgelig muligt at flytte lidt rundt. Dog senest 48 timer inden sessionen. Ønsker du at starte med en enkelt session, så er det en mulighed.