Er du klar til at finde din vej ud af spiseforstyrrelsen?

At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse kærlig støtte, en håndfuld konkrete redskaber og troen på, at det er muligt. For det er det. Der er en vej. Og den kan også blive din.

På forløbet får du:
  • Yogaklasser der lærer dig at slippe kontrol og tankemylder samt genskabe en dybere og mere kærlig kontakt til kroppen
  • Mindfulness teknikker, der hjælper dig med at finde nye måder at håndtere de svære følelser, tanker og situationer
  • Breathwork Therapy, der hjælper dig med at bearbejde de følelser og tanker, der ligger under spiseforstyrrelsen

Forløbene er kun for kvinder. Og du skal være minimum 18 år. Vi skelner ikke mellem forskellige former for spiseforstyrrelser, da de underliggende tanker, følelser og overbevisninger er sammenlignelige, uanset dit forhold til mad, sundhed eller træning. Du behøver ikke tidligere erfaring med yoga for at kunne være med.

Vælger du et forløb hos os, så går du på et almindeligt yogahold og mødes en-til-en med Karina hver anden uge i perioden.

Praktiske oplysninger

Sted: YamYam i Køge

Tidspunkt:

Mindful Mondays (YOGA): Mindful Mondays er et almindeligt yogahold, som altså ikke kun er for kvinder med spiseforstyrrelser. Det er et frirum med fokus på sansebaseret bevægelse, kropskontakt og mindfulness. Datoer: Mandage 9., 16., 23., 30. maj, 6., 13., 20., 27. juni, 15., 22., 29. august, 5., 12., 19., 26. september, 3., 10. oktober.

Individuelle sessioner: I prisen for dette forløb er inkluderet 8 åndedrætsterapeutiske enesessioner med Karina. Disse ligger hver anden uge i perioden. Breathwork Therapy er en psykoterapeutisk teknik. Under sessionerne arbejder vi gennem kroppen og åndedrættet med at skabe tryghed samt forløse smerter og traumer. Vi arbejder med fortiden og det, der ligger under spiseforstyrrelsen – men i høj grad også med fokus på at give dig værktøjerne til at genfinde glæden og skabe en fremtid med nye handlemønstre og et mere hensigtsmæssigt forhold til din krop, træning, kost og sundhed i det hele taget.

Pris: 6.995,00

Tilmelding:

Når du har gennemført købet, så er din plads sikret. Derefter kontakter vi dig for at aftale datoer for enesessionerne. Tilmelding er bindende. Det er altså ikke muligt at få refunderet beløbet eller flytte til et senere tidspunkt. Hvis vi nogen på venteliste, sælger vi gerne pladsen videre til vedkommende for dig. Dette kan vi dog ikke garantere.

Tilmeld dig her

Underviser & Terapeut:

Karina Bargholz er Cand. Mag. Sprogpsykolog, Senior Yogalærer & Åndedrætsterapeut med speciale i stress, angst og spiseforstyrrelser. Karina har selv oplevet en spiseforstyrrelse på egen krop og fandt sin vej ud gennem yoga, mindfulness og breathwork. En vej, som også kan blive din.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at booke et afklarende telefon- eller skype møde. Mødet koster naturligvis ikke noget. Kontakt os på info@yamyoga.dk eller giv os et kald på +45 3059 2993.