Forløb er for dig, der ønsker at fordybe dig i én type yoga over flere uger. Eller dig, der drømmer om en baby, bærer en baby eller lige har født.

 • Yoga for begyndere Henriette Lind

  Forløb: Vi udfører klassiske hatha yogastillinger i et roligt tempo, hvor du instrueres grundigt og lærer om de grundlæggende teknikker. De samme yogastillinger gentages over forløbet, så du opnår en fortrolighed, og herfra bygges der roligt op til sværere variationer. Opstart den 18. februar 2019. Pris: 795,00. FULDT BOOKET.

 • Yoga & Mindfulness Henriette Lind

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. På forløbet kombinerer vi blid yoga med mindfulness, åndedrætsteknikker og afspænding. Opstart den 18. februar 2019. Pris: 795,00. FULDT BOOKET.

 • Candlelight Yin Yoga Lone Melander

  Forløb: Yin yoga er en skøn, blid og meditativ yogaform, med fokus på at strække bindevævet, og er perfekt for dig, der har brug for et åndehul i en travl hverdag og ønsker at forkæle dig selv. Fokus er på at skabe et varmt og hyggeligt rum med plads til nærvær og fordybelse med dig selv. Mindfulness meditation er et fast element på klasserne. Opstart den 7. marts 2019. Pris: 795,00. 

 • Yoga midt på dagen Merete Hansen

  Forløb: På dette forløb fordyber vi os i en yogapraksis med blide flow, hatha og yin – og lidt restorativ yoga. Klasserne skaber mere kropsbevidsthed, større frihed og sammenhæng i krop og sind. Et befriende frirum for dig. Opstart den 13. marts 2019. Pris: 795,00. 

 • Feminint Flow Henriette Lind

  Forløb: Et forløb for kvinder, hvor kroppen styrkes gennem hatha yoga og åndedrætsøvelser. Du vil opnå styrke, smidighed, ny energi og bedre balance i kroppen. Der vil også være mindfulness- og afspændingsøvelser undervejs. Opstart den 13. marts 2019 (17.30-18.45). Pris: 795,00. FÅ PLADSER.

 • Feminint Flow Henriette Lind

  Forløb: Et forløb for kvinder, hvor kroppen styrkes gennem hatha yoga og åndedrætsøvelser. Du vil opnå styrke, smidighed, ny energi og bedre balance i kroppen. Der vil også være mindfulness- og afspændingsøvelser undervejs. Opstart den 13. januar 2019 (19.15-20.30). Pris: 795,00. FÅ PLADSER.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser på din bookingside: https://booking.sport-solutions.dk. Det er også her du ændrer bookinger. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.