Forløb er for dig, der ønsker at fordybe dig i én type yoga over flere uger. Eller dig, der drømmer om en baby, bærer en baby eller lige har født.

 • Mindful Morning Hatha Karina Bargholz

  Forløb: Vækker krop og åndedræt – og lægger fundamentet for en dag med overskud og nærvær. Opstart den 3. januar 2019. Pris: 595,00.

 • Candlelight Yin Yoga Lone Melander

  Forløb: Yin yoga er en skøn, blid og meditativ yogaform, med fokus på at strække bindevævet, og er perfekt for dig, der har brug for et åndehul i en travl hverdag og ønsker at forkæle dig selv. Fokus er på at skabe et varmt og hyggeligt rum med plads til nærvær og fordybelse med dig selv. Mindfulness meditation er et fast element på klasserne. Opstart den 3. januar 2019. Pris: 795,00. 

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb kombinerer vi de bedste værktøjer fra yoga og mindfulness. Du vil møde yogastillinger, der beroliger nervesystemet, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness. Opstart den 4. januar 2019. Pris: 595,00.

 • Efterfødselsyoga & Babymassage Karina & Lotte

  Forløb: Efterfødselsyoga er designet til funktionelt at genoptræne kroppen efter fødslen. Du lærer, hvordan du mest optimalt bruger kerne og bækkenbund – og hvordan du kan bruge åndedrættet til at finde styrke. Udover yoga vil du og din baby få muligheden for at knytte bånd, imens du lærer at massere din baby for bedre søvn, fordøjelse og velvære. Opstart den 4. januar 2019. Pris: 1295,00. 

 • Gravid Yoga & Fødselsforberedelse Karina & Lotte

  Forløb: Forebyg graviditetsrelaterede gener, forbered dig på fødslen og skab forbindelse til din baby. Styrke, stabilitet, flow og afspænding er nøgleord. Krydret med vejrtrækning, fødestillinger, rebozo og mentaltræning. I prisen er inkluderet 6 yogaklasser og 2 sessioner med jordemoder. Opstart den 7. januar 2019. Pris: 1195,00. 

 • Mindful Mondays Karina Bargholz

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. På forløbet introduceres du til forskellige mindfulness teknikker, mindfulness meditation og blid yoga, der balancerer nervesystemet. Herigennem vil du begynde at blive opmærksom på din krops signaler, dine tanker, dine følelser og dine mønstre, og dermed også på de forandringer der skal til uden for yogamåtten – for at skabe det liv du ønsker. Opstart den 7. januar 2019. Pris: 595,00.

 • Gravid Yoga Karina & Lotte

  Forløb: Forebyg graviditetsrelaterede gener, forbered dig på fødslen og skab forbindelse til din baby. Styrke, stabilitet, flow og afspænding er nøgleord. Krydret med vejrtrækning, fødestillinger, rebozo og mentaltræning. Dette forløb inkluderer kun yogaklasserne fra vores populære Gravid Yoga & Fødselsforberedelsesforløb, som også inkluderer jordemoder. Opstart den 8. januar 2019. Pris: 795,00. 

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb kombinerer vi de bedste værktøjer fra yoga og mindfulness. Du vil møde yogastillinger, der beroliger nervesystemet, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness. Opstart den 8. januar. Pris: 595,00. 

 • Yoga midt på dagen Merete Hansen

  Forløb: På dette forløb fordyber vi os i en yogapraksis med blide flow, hatha og yin – og lidt restorativ yoga. Klasserne skaber mere kropsbevidsthed, større frihed og sammenhæng i krop og sind. Et befriende frirum for dig. Opstart den 9. januar 2019. Pris: 795,00. 

 • Feminint Flow Henriette Lind

  Forløb: Et forløb for kvinder, hvor kroppen styrkes gennem hatha yoga og åndedrætsøvelser. Du vil opnå styrke, smidighed, ny energi og bedre balance i kroppen. Der vil også være mindfulness- og afspændingsøvelser undervejs. Opstart den 9. januar 2019 (17.30-18.45). Pris: 795,00. 

 • Feminint Flow Henriette Lind

  Forløb: Et forløb for kvinder, hvor kroppen styrkes gennem hatha yoga og åndedrætsøvelser. Du vil opnå styrke, smidighed, ny energi og bedre balance i kroppen. Der vil også være mindfulness- og afspændingsøvelser undervejs. Opstart den 9. januar 2019 (19.15-20.30). Pris: 795,00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam. For at ændre bookinger skal du gå til https://booking.sport-solutions.dk.