Forløb er for dig, der ønsker at fordybe dig i én type yoga over flere uger. Eller dig, der drømmer om en baby, bærer en baby eller lige har født.

 • Mamasté Gravid (Online) Karina Bargholz

  OnlineForkæl kroppen, forbind dig til din baby og forbered dig på fødslen (sammen med din partner) – hjemme i stuen. Opstart: Når det passer dig. Pris: 995,00.

 • Mindful Mondays Karina Bargholz

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. Når du bliver opmærksom på din krops signaler, dine tanker, dine følelser og dine mønstre, bliver du også mere opmærksom på de forandringer der skal til uden for yogamåtten – for at skabe det liv du ønsker. Opstart den 21. oktober 2019 (klokken 17.00-18.30). Pris: 895,00. FÅ PLADSER.

 • Mindful Mondays Karina Bargholz

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. Når du bliver opmærksom på din krops signaler, dine tanker, dine følelser og dine mønstre, bliver du også mere opmærksom på de forandringer der skal til uden for yogamåtten – for at skabe det liv du ønsker. Opstart den 21. oktober 2019 (klokken 19.00-20.30). Pris: 895,00. FÅ PLADSER.

 • Candlelight Yin Lone Melander

  Forløb: Yin yoga er en skøn, blid og meditativ yogaform, med fokus på at strække bindevævet, og er perfekt for dig, der har brug for et åndehul i en travl hverdag og ønsker at forkæle dig selv. Klasserne har fokus på at skabe et varmt og hyggeligt rum med plads til nærvær og fordybelse med dig selv. Mindfulness meditation er et fast element på klasserne. Opstart den 22. oktober 2019. Pris: 895,00. 

 • Yoga midt på dagen Merete Hansen

  Forløb: På dette forløb fordyber vi os i en yogapraksis med blide flow, hatha- og yin yoga, åndedrættet – og lidt restorativ yoga. En yogapraksis, som du vil kunne mærke over længere tid – når du inviterer kroppen til yoga midt på dagen og giver dig selv et frikvarter til at fordybe dig på yogamåtten i skønne rolige omgivelser. Opstart den 23. oktober 2019. Pris: 895,00.

 • Mamasté Gravid Karina & Lotte

  Forløb: Mamasté Gravid Yoga & Fødselsforberedelse består af en række yogaklasser, skræddersyet den gravide krop og med udgangspunkt i fødselsforberedende temaer. Desuden har du og din partner mulighed for at deltage på en fødselsforberedelsesworkshop sammen.  Opstart den 24. oktober 2019. Pris: 1195,00/1695,00.

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: Et forløb med fokus på at genskabe balance i dit nervesystem. Du vil møde beroligende yogastillinger, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness, blandt andet i form af mindfulness meditation. Opstart den 24. oktober 2019. Pris: 895,00. UDSOLGT.

 • Hatha Flow (for øvede) Henriette Lind

  Forløb: For dig, som kender de grundlæggende teknikker, og har lyst til lidt mere fysisk intensitet. Klassen har samme indhold og opbygning, som Hatha Flow, men på dette hold går vi skridtet videre med flere avancerede stillinger. Ud over fysisk yoga skal vi gennem mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at komme helt ind i dig selv. Opstart den 30. oktober 2019. Pris: 795,00. UDSOLGT.

 • Hatha Flow Henriette Lind

  Forløb: Et forløb, hvor kroppen styrkes gennem hatha yoga og målrettede åndedrætsøvelser. Forløbet giver styrke, smidighed, ny energi samt balance i kroppen. Ud over fysisk yoga skal vi gennem mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at komme helt ind i dig selv. Opstart den 30. oktober 2019. Pris: 795,00. UDSOLGT.

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: Et forløb med fokus på at genskabe balance i dit nervesystem. Du vil møde beroligende yogastillinger, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness, blandt andet i form af mindfulness meditation. Opstart den 8. november 2019. Pris: 595,00. FÅ PLADSER.

 • Mamasté Efterfødsel Karina & Lotte

  Forløb: Yoga for mor med fokus på at genskabe kontakten til kerne, bækkenbund og åndedræt. Babymassage med fokus på at styrke tilknytningen til baby og lære, hvordan du kan afhjælpe de mest almindelige gener. Opstart den 8. november 2019. Pris: 1295,00. FÅ PLADSER.

 • Vinyasa Flow Freyiia

  Forløb: Et forløb, hvor du vil opleve Vinyasa Flow, som bygges op af små klassiske sekvenser, der gentages i et flydende behageligt tempo. En styrkende klasse for dig, der holder af at mærke varmen brede sig i kroppen og sveden perle på panden. Opstart den 19. november 2019. Pris: 495,00. 

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser på din bookingside: https://booking.sport-solutions.dk. Det er også her du ændrer bookinger. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.