For dig, der ønsker at fordybe dig i én type yoga over flere uger. Eller dig der er klar til en længere terapeutisk rejse ud af stress og angst eller en spiseforstyrrelse.

 • Hatha Flow (for øvede) Henriette Lind

  Forløb: Dette forløb er for dig, som kender de grundlæggende teknikker, og har lyst til lidt mere fysisk intensitet. Klassen har samme indhold og opbygning, som Hatha Flow, men på dette hold går vi skridtet videre med flere avancerede stillinger. Opstart: 5. august 2020. (UDSOLGT)

 • Soft & Still Karina Bargholz

  Forløb: Et fordybelsesforløb for dig, der længes efter noget andet eller mere. Dig, der ikke vil nøjes med bare at komme igennem dagen eller overleve livet. Men rent faktisk ønsker at skabe et liv, hvor frihed, flow og nydelse er nøgleord. For det fortjener du. Opstart: 15. august 2020 (FÅ PLADSER)

 • Mindful Mondays Karina Bargholz

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. Når du bliver opmærksom på din krops signaler, dine tanker, dine følelser og dine mønstre, bliver du også mere opmærksom på de forandringer der skal til uden for yogamåtten – for at skabe det liv du ønsker. Opstart: 17. august 2020 (17.00-18.30) (FÅ PLADSER)

 • Mindful Mondays Karina Bargholz

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. Når du bliver opmærksom på din krops signaler, dine tanker, dine følelser og dine mønstre, bliver du også mere opmærksom på de forandringer der skal til uden for yogamåtten – for at skabe det liv du ønsker. Opstart: 17. august 2020 (19.00-20.30) (UDSOLGT)

 • Soft & Strong (Individuelt) Karina Bargholz

  Forløb: At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse kærlig støtte, en håndfuld konkrete redskaber og troen på, at det er muligt. For det er det. Der er en vej. Og den kan også blive din. Opstart: den 17. august 2020 i Køge (FÅ PLADSER)

 • Mindful Morning Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb vækker vi kroppen nænsomt og nærværende. Klasserne består af nydelsesfulde yin flow krydret med salige yin stræk og et par stående hatha stillinger hist og her. Spændinger i krop og sind vil smelte, imens fundamentet for en dag med masser af nærvær og nydelse træder i stedet. Opstart: 18. august 2020.

 • Gravid Yoga Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb vil du opleve yogaklasser designet til den gravide krop. Bløde bevægelser krydret med dybe åndedrag og blid afspænding. Desuden vil du opleve små mindfulness- og visualiseringsøvelser, som forbinder dig til din baby. Opstart: 18. august 2020.

 • Vinyasa Flow Freyiia Milléh

  Forløb: Vinyasa Flow bygges op af små klassiske sekvenser, der gentages i et flydende behageligt tempo. En styrkende klasse for dig, der holder af at mærke varmen brede sig i kroppen og sveden perle på panden. Opstart: 18. august 2020.

 • Yin Yoga & Transformation Githa Amstrup

  Forløb: Simpelt, opmærksomt og kraftfuldt. Det er nøgleord på dette forløb, hvor vi vækker, bevæger, styrker og strækker krop og sind på kraftfuld vis. Igennem yogastillingerne skaber vi cirkulation fra fødderne og opefter, sætter gang i kredsløbet og dermed flowet i kroppen, og frigør overskud og energi til din hverdag – saft og kraft tilbage til vævet i din krop. Opstart: 19. august 2020.

 • Hatha Flow (for øvede) Henriette Lind

  Forløb: Dette forløb er for dig, som kender de grundlæggende teknikker, og har lyst til lidt mere fysisk intensitet. Klassen har samme indhold og opbygning, som Hatha Flow, men på dette hold går vi skridtet videre med flere avancerede stillinger. Opstart: 19. august 2020 (UDSOLGT).

 • Hatha Flow Henriette Lind

  Forløb: Et forløb, hvor kroppen styrkes gennem hatha yoga og målrettede åndedrætsøvelser. Gennem blid hatha flow, bruger vi åndedrættet til at bevæge os ind i de forskellige yogastillinger. Forløbet giver styrke, smidighed, ny energi samt balance i kroppen. Opstart: 19. august 2020 (FÅ PLADSER)

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb kombinerer vi de bedste værktøjer fra yogaen og mindfulness. Du vil møde yogastillinger, der beroliger nervesystemet, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness, blandt andet i form af mindfulness meditation. Opstart: 21. august 2020 (09.30-11.00).

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb kombinerer vi de bedste værktøjer fra yogaen og mindfulness. Du vil møde yogastillinger, der beroliger nervesystemet, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness, blandt andet i form af mindfulness meditation. Opstart: 21. august 2020 (11.30-13.00).

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: Dette forløb er luksusudgaven af vores populære yoga mod stress forløb. Klasserne gennemføres nemlig altid på tykke topmadrasser, som ligger klar til dig, når du ankommer. Her kan kroppen lande blødt og spændinger smelte som smør. Opstart: 27. august 2020 (19.00-20.30) (FÅ PLADSER)

 • Candlelight Yin Lone Melander

  Forløb: Yin yoga er en skøn, blid og meditativ yogaform, med fokus på at strække bindevævet, og er perfekt for dig, der har brug for et åndehul i en travl hverdag og ønsker at forkæle dig selv. Opstart: 1. september 2020 (UDSOLGT)

 • Soft & Strong (Online) Karina Bargholz

  Forløb: At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse kærlig støtte, en håndfuld konkrete redskaber og troen på, at det er muligt. For det er det. Der er en vej. Og den kan også blive din. Opstart: den 27. oktober 2020.