For dig, der søger ren velvære og for dig, der har brug for mere målrettede terapeutiske sessioner – fysisk såvel som mentalt.

 • Yin Treat Karina Bargholz

  Yin Yoga Massage: For dig der løber og har brug for at få strukket kroppen igennem. Dig der har et siddende eller fysisk krævende arbejde og oplever smerte og stivhed. Dig der er oppe i hovedet, men gerne vil tilbage ned i kroppen. Yogamassagen er en blanding af yin yoga stillinger, hvor du ligger på ryg og mave, imens behandleren bevæger din krop ind og ud ad strækkene, akupressur, kranio-sakral terapi og vejtrækningsøvelser – og den rundes af med en dyb afspænding. Varighed: 1×90 minutter (Pris: 795,00) eller 3×90 minutter (Pris 1.995).

 • Enesession Karina Bargholz

  Enesession: En session med fuldt fokus på dig. Sessionerne kan kombineres, så de imødekommer dine behov. Det kan være skræddersyede yogastillinger, forskellige åndedrætsøvelser og guidet afspænding eller meditation. Varighed: 1×90 minutter (Pris: 595,00). 3×90 minutter (Pris 1.495).

 • Stress & Angst Karina Bargholz

  Skræddersyet enesession: En session med fokus på at berolige dit nervesystem og give dig fysisk og mentalt ro – både under sessionen, men også på sigt, hvis du kommer mere end én gang. Du vil opleve en kombination af blid yogamassage og regenererende restorative yogastillinger samt blide åndedrætsteknikker og guidet afspænding. Varighed: 1×90 min (pris: 795) eller 3x 90 minutter (pris: 1.995)

   

 • Body & Breath Karina Bargholz

  Breathwork: Åndedrættet bygger bro imellem din fysiske krop og de dybere lag som tanker, følelser, traumer og overbevisninger. En åndedrætssession kombinerer samtale og en særlig åndedrætsteknik fra metoden Source Process and Breathwork. Desuden arbejder vi med affirmationer, tekster og meditationer. Med denne metode vil du opleve, at du kan bearbejde ting på et dybere plan end med ren kognitiv terapi, som primært er baseret på samtale. Varighed: 1×120 minutter (Pris: 895,00). 3×120 minutter (Pris 2.195).