For dig, der søger ren velvære og for dig, der har brug for mere målrettede terapeutiske sessioner – fysisk såvel som mentalt.

 • Yin Treat Karina Bargholz

  Yin Yoga Massage: For dig der løber og har brug for at få strukket kroppen igennem. Dig der har et siddende eller fysisk krævende arbejde og oplever smerte og stivhed. Dig der er oppe i hovedet, men gerne vil tilbage ned i kroppen. Yogamassagen er en blanding af yin yoga stillinger, hvor du ligger på ryg og mave, imens behandleren bevæger din krop ind og ud ad strækkene, akupressur, kranio-sakral terapi og vejtrækningsøvelser – og den rundes af med en dyb afspænding. Varighed: 1×90 minutter (Pris: 795,00) eller 3×90 minutter (Pris 1.995).

 • Enesession Karina Bargholz

  Enesession: En session med fuldt fokus på dig. Sessionerne kan kombineres, så de imødekommer dine behov. Det kan være skræddersyede yogastillinger, forskellige åndedrætsøvelser, yogamassage og guidet afspænding eller meditation. Varighed: 1×90 minutter (Pris: 695,00). 3×90 minutter (Pris 1.495).

 • Åndedrætsterapi Karina Bargholz

  Åndedrætsterapi: Åndedrættet bygger bro imellem din fysiske krop og de dybere lag som tanker, følelser, traumer og overbevisninger. En åndedrætssession kombinerer samtale og en særlig åndedrætsteknik fra metoden Source Process and Breathwork. Desuden arbejder vi med affirmationer, tekster og meditationer. Med denne metode vil du opleve, at du kan bearbejde ting på et dybere plan end med ren kognitiv terapi, som primært er baseret på samtale. Den første gang du kommer kan det købes som en enkelt session. Derefter køber du tre sessioner ad gangen.Varighed: 1×120 minutter (Pris: 895,00). 3×120 minutter (Pris 2.195).

 • Fertilitet Karina Bargholz

  Fertilitet: Med eller uden fertilitetsbehandling kan rejsen imod en graviditet være en stor udfordring, fysisk såvel som mentalt. Her vil du møde et trygt rum til bare at være med hvad end der er. Uden at skulle fikse eller forandre noget. Et sted, hvor du kan få en mental pause og reducere stress i kroppen. En session vil være en kombination af åndedrætsterapi, meditation, affirmationer, yogamassage og afspænding. Det kan dog også inkludere yogastillinger. Varighed: 1×120 minutter (Pris: 895,00). 3×120 minutter (Pris 2.195).

 • Fødselsforberedelse Karina Bargholz

  Fødselsforberedelse: For gravide, der oplever fysiske eller mentale udfordringer i forbindelse med graviditet og kommende fødsel. Det kan både være som førstegangsfødende, der er bekymret eller bange for det uvisse eller har noget med i bagagen, som skal bearbejdes, men det kan også være som flergangsfødende, hvor du har behov for at bearbejde tidligere fødsler eller andre problemstillinger. Sessionerne vil typisk være en kombination af åndedrætsterapi (åndedrætsteknikken er den samme som veåndedrættet), meditation, affirmationer, yogamassage og afspænding. Det kan dog også inkludere yogastillinger. Varighed: 1×120 minutter (Pris: 895,00). 3×120 minutter (Pris 2.195).

 • Efterfødsel Karina Bargholz

  Efterfødsel: For nybagte mødre, der oplever fysiske eller mentale udfordringer i forbindelse med fødslen eller det nye liv som mor. Hvis det er fysiske udfordringer, vil sessionerne typisk være en kombination af åndedrætsøvelser, yogastillinger, yogamassage og afspænding. Er det af mere mental karakter, vil sessionerne typisk være en kombination af åndedrætsterapi, yogamassage, meditation, affirmationer og afspænding. Varighed: 1×120 minutter (Pris: 895,00). 3×120 minutter (Pris 2.195).

Kontakt os på +45 5093 8627 eller info@yamyoga.dk for at booke din tid eller modtage flere informationer.