For dig, der elsker massage og kropsbehandlinger. Eller dig, der har skader, smerter eller gener, der kræver speciel opmærksomhed.

 • Yin Treat Karina Bargholz

  Velværebehandling: For dig der er løber og har brug for at få strukket kroppen igennem. Dig der har et siddende eller fysisk krævende arbejde og oplever smerte og stivhed. Dig der er oppe i hovedet, men gerne vil tilbage ned i kroppen.

  Hvis din krop har brug for kærlig opmærksomhed, så er Yin Treat noget for dig. Behandlingen er en blanding af assisteret  yin yoga, akupressur, kranio-sakral terapi og vejtrækningsøvelser, og den rundes af med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Stress Karina Bargholz

  Velværebehandling: For dig der ønsker at forebygge stress – eller allerede er sygemeldt. Fokus er på at arbejde din krop igennem med blide stræk og akupressur samt kranio-sakral terapi, samt på de teknikker, der påvirker vagus nerven og beroliger dit nervesystem. Sidst men ikke mindst arbejder vi med blidt at åbne op omkring bryst og mave og på at genlære din krop det dybe, fulde åndedræt. Afrundes med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Fertilitet Karina Bargholz

  Velværebehandling: Balancerer dit hormonsystem, styrker dit immunforsvar og optimerer din fertilitet ved at forløse spændinger og styrke kredsløbet i ben, baller, hofter og bryst. Krydret med vejrtrækning og dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Efterfødsel Karina Bargholz

  Velværebehandling: Fødsel og barsel er en intens oplevelse for kroppen. Få løsnet op i områder som lår, baller, bryst og skuldre. Behandlingen er en blanding af assisteret yoga, thai massage og kranio sakral terapi. Krydres med vejrtrækningsøvelser og afsluttes med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

Du booker din behandling ved at købe et eller tre klip her: https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam/membershiplist/7, hvorefter du booker behandlingen på skemaet: www.yamyam.dk/skema.