For dig, der elsker massage og kropsbehandlinger. Eller dig, der har skader, smerter eller gener, der kræver speciel opmærksomhed.

 • Yin Treat Karina Bargholz

  Velværebehandling: For dig der er løber og har brug for at få strukket kroppen igennem. Dig der har et siddende eller fysisk krævende arbejde og oplever smerte og stivhed. Dig der er oppe i hovedet, men gerne vil tilbage ned i kroppen. Behandlingen er en blanding af yin yoga stillinger, hvor du ligger på ryg og mave, imens behandleren bevæger din krop ind og ud ad stillingerne, akupressur, kranio-sakral terapi og vejtrækningsøvelser, og den rundes af med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Stress Karina Bargholz

  Velværebehandling: For dig der ønsker at forebygge stress – eller allerede er sygemeldt. Fokus er på at arbejde din krop igennem med blide stræk og akupressur samt kranio-sakral terapi, alt sammen imens du ligger og slapper af på ryg eller mave, samt på de teknikker, der påvirker vagus nerven og heler dit nervesystem. Sidst men ikke mindst arbejder vi med blidt at åbne op omkring bryst og mave og på at genlære din krop det dybe, fulde åndedræt. Afrundes med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Fertilitet Karina Bargholz

  Velværebehandling: Fokus er på at arbejde din krop igennem med blide stræk og akupressur samt kranio-sakral terapi, alt sammen imens du ligger og slapper af på ryg eller mave, samt på de teknikker, der påvirker vagus nerven og heler dit nervesystem. Formålet er at balancere dit nerve- og hormonsystem, styrke dit immunforsvar og optimere din fertilitet ved at forløse spændinger i ben, baller, hofter og bryst. Krydret med vejrtrækning og dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Efterfødsel Karina Bargholz

  Velværebehandling: Fødsel og barsel er en intens oplevelse for kroppen. Behandlingen er en blanding af yin yoga stillinger, hvor du ligger på ryg og mave, imens behandleren bevæger din krop ind og ud ad stillingerne, akupressur og kranio-sakral terapi med det formål at afspænde kroppen og løsne op i områder som lår, baller, bryst og skuldre. Krydret med vejrtrækningsøvelser og afsluttes med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

Behandlinger tilbydes først igen fra maj 2019 grundet barsel.