For dig, der elsker massage og kropsbehandlinger. Eller dig, der har skader, smerter eller gener, der kræver speciel opmærksomhed.

 • Yin Treat Karina Bargholz

  Velværebehandling: Hvis du elsker yin yoga, vil du elske dette. Behandlingen er en blanding af assisteret  yin yoga, akupressur, kranio-sakral terapi og vejtrækningsøvelser, og den rundes af med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Fertilitet Karina Bargholz

  Kropsbehandling: Balancerer dit hormonsystem, styrker dit immunforsvar og optimerer din fertilitet ved at forløse spændinger og styrke kredsløbet i ben, baller, hofter og bryst. Krydret med vejrtrækning og dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Graviditet Karina Bargholz

  Kropsbehandling: Forebyg graviditetsgener ved at forløse spændinger og optimere kredsløbet i ben, baller, hofter og ryg. Behandlingen er en blanding af assisteret yoga, rebozo behandling og vejrtrækningsøvelser – og afsluttes med en dyb afspænding, der beroliger dig og din baby. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

 • Efterfødsel Karina Bargholz

  Kropsbehandling: Fødsel og barsel er en intens oplevelse for kroppen. Få løsnet op i områder som lår, baller, bryst og skuldre. Behandlingen er en blanding af assisteret yoga, thai massage og kranio sakral terapi. Krydres med vejrtrækningsøvelser og afsluttes med en dyb afspænding. Varighed: 90 minutter. Pris: 595,00.

Du booker din behandling her: https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam/membershiplist/7. Så snart vi har modtaget din betaling, får du en bekræftelsesmail samt en mail med praktiske detaljer.