Er du klar til at finde din vej ud af spiseforstyrrelsen?

Dette forløb består af ugentlige online yogaklasser samt løbende inspirationsmails. Hver uge på forløbet introduceres du for nye temaer, som vi arbejder med på yogaklasserne og de efterfølgende dage, hvor du i en inspirationsmail får tilsendt små opgaver til resten af ugen, indtil vi igen ses online. Disse opgaver vil hjælpe dig med at implementere alt det, der giver mening for dig, i din nye hverdag. Du kan tilvælge enesessioner med Karina online på Skype eller fysisk i yogastudiet.

På online forløbet får du:
  • 12x live yogaklasser (online)
  • Ugentlige inspirationsmails
  • Online Yoga Univers

Tilvalg:

  • Terapeutiske enesessioner – enten fysisk i yogastudiet eller over Skype

Tilmeld dig her

Praktiske oplysninger

Sted: Hjemme hos dig (Online)

Datoer & Tidspunkter

Yogaklasser: 28. oktober, 4., 11., 18., 25. november, 2., 9., 16., 30. december, 6., 13., 20 januar 19.30-20.45. Sessionerne optages og er tilgængelige efterfølgende, hvis du skulle være forhindret i at deltage live. Desuden har du adgang til et stort online univers med yogavideoer, som du frit kan bruge, som du har lyst i perioden.

Individuelle sessioner: Aftales evt. individuelt efter tilmelding

Pris online forløb: Fuld pris: 1.995,00 / Early Bird: 1.495

Deadline Early Bird: 31. august 2020

Tilvalg (5x enesessioner): 1.995,00

Tilmelding:

Når du har gennemført købet, er din plads sikret. Send os en mail, hvis du ønsker at tilvælge enesessioner. Så kontakter vi dig for at aftale tidspunkter og derefter modtager du en faktura for enesessionerne.

Tilmeld dig her

Book et møde med Karina:

Du er altid velkommen til at booke et afklarende telefon- eller skype møde. Mødet koster naturligvis ikke noget. Kontakt os på info@yamyoga.dk eller giv os et kald på +45 3059 2993.