Yin Yoga Foundation: Et grundkursus i Yin Yoga.

Yin Yoga Foundation er et 3-dages grundkursus, hvor du kan fordybe dig i Yin Yoga. I løbet af kurset kan du forvente at lære om Yin Yogaens principper, Yin Yogaens 5 arketypiske stillinger og variationer heraf samt begreberne tension og compression, der giver dig en anatomisk forståelse for, hvorfor du ikke kan komme dybere i en stilling.

Dagene er opdelt i en kort meditation efterfulgt af et teorimodul, en frokost og selvfølgelig en lang yogapraksis. Så du både får en faglig forståelse, men også får mulighed for at gå på opdagelse i og forstå det teoretiske fra kroppen.

Deltager du alle tre dage modtager du et kursusbevis (OBS: Du bliver IKKE certificeret Yin Yogalærer på dette kursus. Det gør du på vores 200-timers uddannelse).

Program:

09.00-09.15: Meditation
09.15-09.30: Check-in
09.30-11.30: Teori
11.30-12.30: Frokost
12.30-14.30: Praksis
14.30-15.00: Opsamling

Underviser:

Karina Bargholz, som har mere end et årtis erfaring med at guide og facilitere både klasser, uddannelser, grupper og eneforløb. Karina var én af de første Yin Yogalærere i Danmark og kendt for sin blide tilgang til Yin Yoga. Hun har utallige uddannelser, både fra universitetet og det private, heriblandt en kandidat i Sprogpsykologi og en 3-årig uddannelse i SOURCE Terapi. Desuden også tusindvis af timers yoga- og traumerelaterede kurser og uddannelser, heriblandt Yin Yoga, som hun studerede hos Paul Grilley (2015) og Sarah Powers (2013-2015), grundlæggerne af Yin Yoga. Sidst men ikke mindst er Karina indehaver af YamYam, som åbnede for snart 7 år siden.

Praktiske detaljer:

Sted: YamYam i Køge

Tidspunkt: 5., 6., 7. april kl. 09.00-15.00 (alle dage)

Pris: 1800 kroner (prisen inkluderer 15 timers undervisning, lån af udstyr, snacks, kaffe & te, minimanual og kursusbevis) Prisen for dette kursus fratrækkes prisen for vores fulde Yin Yoga Flow Uddannelse, hvis du skulle tilmelde dig den efterfølgende.

Betingelser: Tilmelding er bindende og det er ikke muligt at flytte til et kursus på et senere tidspunkt. Ej heller er det muligt at få pengene retur. Ved afbud inden opstart, eller hvis du stopper undervejs, vil det fulde beløb fortsat blive opkrævet, medmindre pladsen kan sælges til en anden. Dette kan vi dog ikke garantere.

Tilmeld dig her