Er du klar til at vælge et andet liv?

Et forløb for dig, der længes efter noget andet eller mere. Dig, der ikke vil nøjes med bare at komme igennem dagen eller overleve livet. Men rent faktisk ønsker at skabe et liv, hvor frihed, flow og nydelse er nøgleord. For det fortjener du.

Soft & Still hjælper dig med at slippe hamsterhjul og stress ved at:
  • Genskabe en kærlig kontakt til din krop
  • Omformulere begrænsende overbevisninger
  • Ændre hæmmende handlemønstre
  • Genopdage et liv fyldt med frihed, nydelse og nærvær
Soft & Still består overordnet af:

Nøgleord er frihed, nærvær og nydelse. Forløbet er på 4 måneder og består af:

  • Skræddersyede yogaklasser krydret med nøje udvalgte mindfulness teknikker, der tilsammen vil hjælpe dig med at genskabe en kærlig kontakt til din krop og samtidig at blive bevidst om og ændre dine hæmmende handlemønstre
  • Elementer fra Breathwork, der hjælper dig med at blive bevidst om og omformulere dine begrænsende overbevisninger og dermed bliver det muligt at skabe en ny virkelighed fyldt med frihed, nydelse og nærvær.
  • Soft & Still Online Yoga Univers
  • Soft & Still Dagbog

Forløbene er kun for kvinder. Og du skal være minimum 21 år for at være med.

Hvem er underviseren?

Karina Bargholz er Cand. Mag. Sprogpsykolog, Senior Yogalærer & Åndedrætsterapeut (2-årig uddannelse færdiggøres juni 2020). Karina har specialiseret sig i og arbejdet med angst, stress og depression igennem blid yoga, mindfulness og breathwork. Både på åbne yogaklasser, lukkede forløb og en-til-en. På baggrund af sine egne erfaringer med stress og angst, sin teoretiske baggrund fra yoga- og terapeutiske uddannelser samt de mange års arbejde med kvinder, har hun udviklet disse forløb.

Flere detaljer om de ting du møder på forløbet

Yogaklasser (inkl. mindfulness & breathwork)

Disse klasser varer 2,5 time ad gangen og ligger hver anden torsdag i løbet af de 4 måneder. Klasserne starter altid med en kort introduktion til dagens tema. Derefter guides du igennem en blid, yogapraksis med fokus på at genskabe forbindelsen til kroppen igennem bevægelse og mindfulness teknikker. Du behøver ikke at kende til yoga for at kunne være med. Desuden vil der være elementer af breathwork og en lang nærende afspænding.

Mere specifikt om de 3 Day Retreats:

Day Retreats er fulde fordybelsesdage i yogastudiet, hvor vi har tid til at dykke dybere ned i relevante temaer og praktisere både yoga, mindfulness og breathwork. Og der er masser af tid til dig, til at lande, til at være, til at nyde, til at finde ro.

Hvad er Breathwork?

Breathwork er en teknik, der anvendes inden for psykoterapien. På dette forløb anvendes specifikt metoden Source Process and Breathwork. Denne metode fokuserer på at blive bevidst om og omformulere dine begrænsende overbevisninger, som påvirker handlemønstre, følelser, tanker og relationer. Konkret arbejder vi med reflektionsøvelser, affirmationer (positive sætninger), meditationer og breathwork sessioner, hvor du trækker vejret med en bestemt teknik.

På yogaklasserne arbejder vi primært med reflektionsøvelser og affirmationer. På de tre Day Retreats møder du også breathwork sessioner.

Du kan tilvælge enesessioner:

Vi anbefaler, at du tilvælger enesessioner, da du vil opleve, at breathwork har potentialet til bringe ting til overfladen, som du har brug for individuel støtte til at rumme og bearbejde.

Hvad er Ayurveda?

Ayurveda er den indiske sundhedsvidenskab, som tager udgangspunkt i det hele mennesker og altså både inkluderer krop og sind. På dette forløb introduceres du til hverdagsritualer, som hjælper dig med at reducere stress, uro og angst i kroppen.

Hvad er mindfulness?

Gennem mindfulness er det muligt nysgerrigt og kærligt at udforske dine hæmmende handlemønstre og din tilgang til kroppen, tanker, følelser og dine omgivelser. Mindfulness gør det muligt at bevæge dig fra ubevidste handlemønstre til bevidst at stoppe op, inden du reagerer, for derfra at vælge en mere hensigtsmæssig reaktion eller løsning. På forløbet arbejder vi konkret med teknikker som mindfulness meditation og kropsscanninger og med udgangspunkt i et af de otte kernebegreber ikke-dømmende, tålmodighed, beginner’s mind, tillid, ikke-stræbe, accept, giv slip og kærlig-venlighed.

Praktiske oplysninger

Antal pladser: Der er maks. 10 pladser. Forløbet oprettes ved minimum 6 tilmeldte.

Sted: YamYam i Køge

Datoer & Tidspunkter

Opstart August 2020

Day Retreats: 15. august 2020, 12. september, 10. oktober 2020 klokken 09.00-17.00.

Yoga & Breathwork: 20. august, 3., 17. september, 1., 15., 29. oktober, 12., 26. november klokken 18.00-20.30.

Individuelle sessioner: Aftales individuelt efter tilmelding

Pris: Fuld pris: 3.995,00

Betaling: Ved tilmelding indbetales et depositum på 1.000. Resten af beløbet kan du vælge at indbetale på én gang, når det passer dig, dog senest den 31. juni 2020 eller dele op i 3 rater. Ved tilmelding modtager du en faktura. Har du valgt det fulde restbeløb på én gang, får du en enkelt faktura med forfald den 31. juni 2020. Betaler du i rater, modtager du 3 fakturaer, hvor første betaling forfalder den førstkommende 1. efter din tilmelding (tilmelder du dig fx den 24. februar 2020, vil den første betaling forfalde den 1. marts 2020)

Afmelding: Depositum refunderes ikke. Afmelder du dig senest den 31. juni 2020, får du det resterende indbetalte beløb retur. Herefter er det ikke muligt at afmelde dig og det fulde beløb vil blive opkrævet.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at booke et afklarende telefon- eller skype møde. Mødet koster naturligvis ikke noget. Kontakt os på info@yamyoga.dk eller giv os et kald på +45 3059 2993.

Tilmelding

På vores webshop kan du indbetale depositum. Angiv i kommentaren, om du ønsker at indbetale det fulde restbeløb på én gang eller i rater. Derefter modtager du faktura(erne). Når vi nærmer os opstart, modtager du flere konkrete praktiske detaljer.