Denne yogapakke er designet til at pakke dig ind i kærlighed, selvomsorg og selvaccept. At guide dig tilbage til en kærlig kontakt til kroppen, sindet, hjertet og sjælen. Måske det kan blive starten på en rejse mod mere fred med alt det der var og alt det der er. Og at du vil få øjnene op for, hvor fuldkommen fantastisk du er. For det fortjener du.

Det får du i yogapakken:

Blid Hatha Yoga:
 • Selvkærlig Solhilsen: En blid variation af den klassiske solhilsen, som har fokus på lækker langsommelighed, nænsomt nærvær og forløsende åndedrag (13 minutter)
 • Selvomsorg & Selvaccept: Først og fremmest må du fylde dig selv op. Med kærlighed, selvomsorg, selvværd og selvaccept. Ingen anden kan gøre det for dig. Og du vil opleve, at dine relationer vil ændre sig markant, når din kærlige kop er fyldt op. Denne sekvens vækker hjertets energi og frigiver lykkehormonet oxytocin, imens du svøber dig selv i selvomsorg og kærlighed (33 minutter)
 • Tag din plads, søde: I denne yogasekvens inviteres du til at tage din plads. Både i stillingerne og med lyd. For jo modigere du bliver på yogamåtten, jo mere du også kan tage det med dig ud i verden og begynde at udtrykke dig mere frit. Uanset om det gælder fri dans og bevægelse, at vise dine følelser, at sætte kærlige grænser eller at udtrykke dine behov (20 minutter)
Yin Yoga:
 • Vuggevisen: Med samme nænsomhed og blidhed, som du ville vugge et lille barn. Med samme intention inviteres du til med fuldkomment nærvær at gå på opdagelse i et blidt yin flow, der består af vuggende bevægelser kombineret med klassiske yin stræk. Og netop det har potentiale til at bringe dyb ro og en indre fred i krop og sind (25 minutter)
 • Free the Feminine: Bækkenet er kvindens hellige gral. Herigennem skaber og giver vi liv. Herigennem kan vi også opleve vores sensualitet, seksualitet og nydelse. Det er et område, som hos kvinder i vesten kan være meget stift, kontrolleret og rigidt. Og at sætte det fri er en vigtig øvelse – både fysisk og mentalt. I denne sekvens vil du opleve et nydelsesfuldt Yin Flow krydret med klassiske yin stræk, hvor der er fokus på sansende bevægelser, som forløser spændinger i og omkring bækken og hofter (30 minutter)
 • En Pause fra Præstation: Tryk på pause. Tillad dig selv at smide benene op for en stund. Vid at der ikke er mere eller andet, du behøver at gøre. Du er allerede god nok. Også når du slipper det evige præstationsrace. Tillad dig selv at ankomme. Og vid, at du allerede er fuldkommen fantastisk. Det er blot dig selv, du mangler at overbevise. Denne sekvens inviterer dig til at tage en pause fra præstation. Yogaformen er klassiske yin stræk, der gennemføres med benene op ad væggen (32 minutter)
 • Sænk skuldrene, søde: En sekvens, der inviterer dig til at praktisere tilid. Tillid til verden og til livet i det hele taget. Det modsatte af tillid er frygt. Og frygt sætter sig som spændinger i kroppen, i det den gør klar til at flygte eller kæmpe. I denne sekvens vil du opleve sansende yin flow og stille yin stræk, som skaber frihed, flow og åbenhed omkring kæbe, nakke og skuldre (40 minutter)
 • Kroppens Vidunderlige Univers: At genfinde forbindelsen til kroppen. Der var engang, hvor du mødte kroppen for første gang og med store øjne kiggede på den og alt det den kunne. Da tog du hverken den eller det den gør for dig for givet. Og det perspektiv skal du genlære. For denne krop og det den kan er faktisk noget der fortjener din beundring, respekt og taknemmelighed (38 minutter)
Mindfulness Meditation:
 • En Kærlig Kropsscanning: Med opmærksomhedens kraft bringer du blidhed, blødhed og kærlighed rundt i kroppen. På samme måde og med samme nærvær som du ville møde en anden, du har kær, forbinder du dig til din krop og ankommer i nuet (14 minutter)
 • Heartful Walking: En variation af mindful walking, hvor vi øver os på fuldt nærvær i bevægelse. I denne variation er det hænderne, der bevæger sig rundt på kroppen, imens vi igennem hænderne skaber en kærlig kontakt til kroppen – og især til de steder, du skælder ud, kritiserer, oplever smerte eller af anden grund ikke har lyst til at mærke (13 minutter)
 • Loving-Kindness: Loving-Kindness er en klassisk meditation inden for mindfulness. Igennem denne type meditation træner vi nærvær og compassion – ikke blot for os selv, men også for dem omkring os, nære som fjerne. Følelser som nag, skyld, skam, vrede og afstand smelter, når vi ser, at vi alle er i samme båd. At vi alle gør vores allerbedste. Og at vi alle fortjener at opleve kærlighed, tryghed, fred og lykke (11 minutter)
Yoga Nidra Meditation:
 • Velkommen Hjem til Hjertet:
  En yoga nidra med fokus på at bringe dig hjem til hjertet. Hjem til det sted, hvor der er tillid, kærlighed og ro. Der hvor du tillader dig selv at slippe frygten og vælger at være med det der var og det der er i den reneste åbenhed (20 minutter)

Praktiske detaljer:

Ligesom med dine TV-pakker sammensætter du dit eget online univers. Du vælger altså selv, hvilke yogapakker, der er relevante for dig. Når du logger ind på din profil, vil du se alle dine yogapakker i den samme oversigt. Og derfra kan du vælge netop det, du har brug for.

Du skal som udgangspunkt blot bruge en yogamåtte. Til enkelte af sekvenserne skal du bruge tæpper og/eller puder (det du nu har derhjemme). Det står under beskrivelsen af videoen, så du kan gøre det klar, inden du trykker play.

Denne yogapakke koster 295,00 og giver dig adgang til indholdet i et år. Hvis du bliver vild med netop denne yogapakke, kan du vælge at betale for et nyt år, når perioden er omme.

Kom i gang her