Søvn er noget af det allervigtigste for at holde krop og sind i balance. Det er i løbet af natten, at kroppen fordøjer, renser ud og regenererer – både fysisk og mentalt. Det er videnskabeligt bevist, at yoga kan hjælpe. Både med at finde ro for at kunne falde i søvn, men også med at optimere kvaliteten af din søvn. 

Med denne yogapakke bliver du pakket dig ind i ro, grounding og tryghed. Med det formål at finde dyb ro i kroppen og stilhed i sindet – for derved at give dig en blid aften og en rigtig god nats søvn.

Det får du i yogapakken:

Yin Yoga:
  • Ro på: Først en kropsscanning og derefter klassiske yin yoga stræk, der guider dig ned i kroppen. For det er den vej du skal, hvis du ønsker at finde ro – både fysisk og mentalt (38 minutter)
  • Into Silence: En blid yin yoga sekvens med nærende siddende og liggende stræk, der har fokus på stilheden, pauserne, langsommeligheden – for at hjælpe dig med at finde ro i krop og sind (43 minutter)
  • Yin Release: Ubehag, uro, angst, tankemylder. Der er to måder at møde det, der er. Den ene er ved at spænde op. Den anden er ved at spænde af. Den første reaktion vil skabe yderligere modstand og forstørre ubehaget. Den anden skaber en blødhed og accept, som gør det muligt at finde ro, uanset, hvad der er. Denne yogasekvens har til formål at lære dig netop det – og samtidig at hjælpe dig med at finde ro inden natten (42 minutter)
Restorativ Yoga:
  • Legs Up the Wall: Legs up the wall er en simpel og effektiv stilling, der beroliger kroppen inden sengetid. I kombination med en guidet kropsscanning og åndedrætsopmærksomhed bliver du klar til at rulle direkte ind i seng (14 minutter)
  • Restorative Rest: En blid, blid yogaklasse bestående af hvilestillinger, der giver krop og sind dyb ro. En ro, som du forhåbentlig kan bringe med dig ind i aftenen og natten, der kommer (50 minutter)
  • Relax Deeply: En blid, kærlig restorativ yogaklasse, som bringer kroppen ned i en dyb hvilende tilstand, som er et rigtig godt udgangspunkt for en god nats søvn (38 minutter)
Mindfulness Meditation:
  • Be Here Now: I denne meditation guides du til at placere tanker og følelser i fortid eller fremtid. Der hvor de rent faktisk hører hjemme. Vrede, nag og mangel på tilgivelse hører fx hjemme i fortiden. Utålmodighed, uro, angst, stress hører hjemme i fremtiden. Igen og igen guides du til kærligt og venligt at placere tanker og følelser i fortid og fremtid. Og igen og igen at vende tilbage til nærværet og nuet (14 minutter)
  • An Evening Prayer: En meditation med fokus på ro og grounding. Den starter med en guidet kropsscanning, som er en effektiv måde kærligt at komme tilstede i kroppen og stilne tankerne. Derefter et par minutters meditation i stilhed. Og til sidst får du den smukke tekst, an evening prayer, skrevet af Binnie A. Dansby, læst højt (14 minutter)
Yoga Nidra Meditation:
  • Godnat: En Yoga Nidra, der guider dig dybt ned i en meditativ hviletilstand. Den er designet til at hjælpe dig med at falde i søvn, imens du lytter til den (11 minutter)
  • Tryghed & Ro: En Yoga Nidra med fokus på tryghed og ro. Begge vigtige elementer, når det gælder at falde i søvn og at sove godt (14 minutter)

Praktiske detaljer:

Ligesom med dine TV-pakker sammensætter du dit eget online univers. Du vælger altså selv, hvilke yogapakker, der er relevante for dig. Når du logger ind på din profil, vil du se alle dine yogapakker i den samme oversigt. Og derfra kan du vælge netop det, du har brug for.

Du skal som udgangspunkt blot bruge en yogamåtte. Til enkelte af sekvenserne skal du bruge tæpper og/eller puder (det du nu har derhjemme). Det står under beskrivelsen af videoen, så du kan gøre det klar, inden du trykker play.

Denne yogapakke koster 295,00 og giver dig adgang til indholdet i et år. Hvis du bliver vild med netop denne yogapakke, kan du vælge at betale for et nyt år, når perioden er omme.

Kom i gang her