En workshop med fokus på din partners rolle

På workshoppen gennemgår vi fødslens opstart og forskellige faser. I bliver grundigt informeret om smertelindring og forskellige vejrtrækningsteknikker. Der vil være masser af tips og tricks til hvordan man hjælper sin partner igennem fødselsarbejdet og til hvordan man som kvinde bedst kan arbejde med veer, smerter og kontroltab igennem fødslens faser. Lotte lægger vægt på at undervise jer omkring ”det informerede valg” og I får viden så I kan navigere igennem tilbud og procedure både gennem graviditet og fødsel.

Workshoppen foregår på små hold i varme omgivelser og der er masser af tid til spørgsmål undervejs. Vi afslutter med en let introduktion til forskellige rebozo øvelser som kan bruges til både afspænding og smertelindring i graviditet og fødsel.


Om underviseren:

Lotte Raahauge er jordemoder og ejer af Kærtegn for Livet. Lottes vision er at skabe tid og ro til nærværende, fleksibel og professionel jordemoderomsorg for gravide og nye mødre. Det er Lottes mål at styrke kvinder i deres individuelle graviditets -og kommende fødselsforløb og give råd og vejledning på et højt jordemoderfagligt niveau.

Lotte har været jordemoder i 13 år, og bl.a. haft specialer indenfor tvillinger og kvinder med tidligere dårlige fødselsoplevelser. Hun har bl.a. arbejdet på Helsingborg fødeklinik i Sverige, på Hvidovre og Roskilde fødegang. Lotte er desuden uddannet i obstetrisk akupunktur og instruktøruddannet i spædbarnsmassage.


Praktiske detaljer:

Sted: YamYam i Køge

Pris: 795,00 for dem, der går på YamYams Gravid Yoga eller dem der er i et forløb med Lotte, 995,00 for alle andre par

Tilmelding: Book jeres plads her