En blanding af alt godt for krop og sind.

På dette forløb fordyber vi os i en yogapraksis med blide flow, hatha- og yin yoga, åndedrættet – og lidt restorativ yoga.

En yogapraksis, som du vil kunne mærke over længere tid – når du inviterer kroppen til yoga midt på dagen og giver dig selv et frikvarter til at fordybe dig på yogamåtten i skønne rolige omgivelser.

Det handler ikke om at være ”god til yoga”, men om at nyde at skabe mere kropsbevidsthed, mærke dine grænser og opnå større frihed og sammenhæng i krop og sind.

Denne yogapraksis er velegnet for såvel begyndere som viderekomne, da stillingerne giver hver elev mulighed for at erfare de mere subtile aspekter og virkninger af yoga i en rolig atmosfære.


Om underviseren:

Merete har været med siden 80′ erne, hvor hun lærte klassisk hatha yoga på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. I Indien har hun studeret hatha yoga i det anerkendte og verdensomspændende Sivananda Yoga Vedanta system. I Danmark har hun fordybet sig i Restorativ yoga hos (Soham Johansen/Ditte Bykærholm) og i Yin yoga og Yin yoga massage hos (Mari Nordstrøm)

Merete har haft yoga på dagsordnen i forløb for sygemeldte og har undervist mere 500 – 3 timers klasser i en kombination af blid hatha og restorativ yoga.

Merete underviser flere steder i Køge området og er kendt for, på sin kærlige og ligefremme måde, at rumme vide spekter af deltagere. Hendes erfaring og filosofi er, at gennem en afspændt og fokuseret opmærksomhed giver kroppen lettere adgang til fordybelse og nærvær og denne oplevelse skaber et meditativt velvære, der varer langt ud over yogakassens tid.


Praktiske detaljer:

Sted: YamYam i Køge

Pris: 795,00

Tidspunkt: 13.30-14.45

Datoer: 9., 16., 23., 30. januar, 6., 20., 27. februar, 6. marts

Tilmelding: Book din plads her