fbpx

YamYam er et stemningsfuldt yogastudie, omgivet af marker så langt øjet rækker. Her er holdene er små og undervisere, behandlere og terapeuter veluddannede. Her arbejder vi med nøgleord som luksus, langsommelighed, overskud og kvalitet.

YamYam har et kerneteam af yogalærere, som alle er veluddannede og erfarne. Desuden kan du møde inspirerende gæstelærere, der underviser i alt fra yogastillinger til åndedræt, meditation, mindfulness og livet i det hele taget.

Karina Bargholz

Indehaver, Yogalærer, Åndedrætsterapeut
  info@yamyoga.dk

Kirstine Stenvad

Yogalærer
  www.kirstinestenvad.dk

Lone Melander

Yogalærer
  lone@melander.dk

Ditte Helwig Feilberg

Yogalærer
  helwigfeilberg@hotmail.com

Betingelser

Tilmelding til forløb, workshops og retreats er bindende. Det er altså ikke muligt at flytte hele eller dele af forløb til et senere tidspunkt eller at få pengene retur ved eventuelt afbud. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Tilmelding til Enesessioner & Terapi kan annulleres senest 24 timer før sessionen. Ved rettidig afmelding tilbageføres klippet til dig. Klippekortet refunderes ikke – men udløber først 12 måneder efter købet.

Udstyr

For at kunne sikre mest tryghed under den nuværende pandemi, så skal du selv medbringe yogamåtte og tæppe til alle klasser – medmindre du får andet at vide, når du modtager praktiske detaljer på forhånd. Yogastudiet stiller puder, blokke etc. til rådighed på de klasser, hvor de er nødvendige.

Åbningstider

Vi åbner dørene senest 15 minutter, inden vi starter. Kom gerne i god tid, så du kan lande langsomt uden stress og jag.