For dig, der ønsker at fordybe dig i én type yoga over flere uger. Eller dig der er klar til en længere terapeutisk rejse ud af stress og angst eller en spiseforstyrrelse.

 • Blid Middagsyoga Merete Hansen

  Forløb: En yogapraksis, som du vil kunne mærke over længere tid – når du inviterer kroppen til yoga midt på dagen og giver dig selv et frikvarter til at fordybe dig på yogamåtten i skønne rolige omgivelser. Opstart den 13. maj 2020. Pris: 795,00.

 • Mindful Movement Karina Bargholz

  Forløb: Nyere forskning viser, at bindevævet ikke blot har brug for lange, dybe yin stræk, men også langsomme, sansende bevægelser (Yin Flow). På dette forløb arbejder vi med netop denne kombination, som virker både beroligende og meditativ og gør underværker for stivhed og smerter i kroppen. Klasserne starter således med en kombination af Yin Flow og lange dybe yin stræk og afsluttes altid med 1-2 restorative stillinger. Opstart den 21. maj 2020. Pris: 595,00.

 • Soft & Still Karina Bargholz

  Forløb: Fra hamsterhjul og stress til frihed, flow og nydelse. Her får du værktøjerne til at mærke kroppens signaler og agere efter dem. Du får også mulighed for at opdage og omformulere de begrænsende overbevisninger, der styrer dine tanker, følelser og handlemønstre, og som holder dig tilbage fra at skabe et mere balanceret liv. Opstart: 15. august 2020.

 • Soft & Strong (Individuelt) Karina Bargholz

  Forløb: At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse kærlig støtte, en håndfuld konkrete redskaber og troen på, at det er muligt. For det er det. Der er en vej. Og den kan også blive din. Opstart: den 17. august 2020 i Køge.

 • Soft & Strong (Gruppe - Køge) Karina Bargholz

  Forløb: Yoga for spiseforstyrrelser: At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse kærlig støtte, en håndfuld konkrete redskaber og troen på, at det er muligt. For det er det. Der er en vej. Og den kan også blive din. Opstart: den 22. august 2020 i Køge.

 • Soft & Strong (Gruppe - KBH) Karina Bargholz

  Forløb: Yoga for spiseforstyrrelser: At slippe en spiseforstyrrelse kræver en god portion mod, en masse kærlig støtte, en håndfuld konkrete redskaber og troen på, at det er muligt. For det er det. Der er en vej. Og den kan også blive din. Opstart: den 29. august 2020 i Køge.