Jeg ville ønske, at jeg havde gået hos Karina, da jeg var gravid med mit første barn og fået de redskaber, som jeg fik. Jeg har selv praktiseret yoga i rigtig mange år og har haft en del forskellige yogalærere. De har alle været gode, men jeg synes helt sikkert, at Karina er en af de virkelige dygtige yogalærere, jeg har haft.

- Pia (deltager på gravid yoga forløb)

For dig, der ønsker at fordybe dig i én type yoga over flere uger. Eller dig, der drømmer om en baby, bærer en baby eller lige har født.

 • Qi Gong, flow og balance Merethe Svahn

  Forløb: Five animals Qi Gong er en serie af udfordrende dynamiske øvelser, hvor vi gennem imitation af dyrenes adfærd målrettet arbejder med at åbne meridianer og energibaner og styrke vores helbred. Vi varmer op med Tai Chi 18 Qi Gong. Gennem tigeren får vi fokus på lungerne, gennem hjorten åbner vi til nyrerne, gennem bjørnen får vi fat i leveren, gennem aben fokuserer vi på milten og gennem tranen styrker vi hjertet. For dig, der har trænet Tai Chi 18 Qi Gong og vil bringe din praksis et skridt videre.  Seks tirsdage 17.30-19.00. Opstart den 2. januar 2018. Pris: 595,00.

 • Gravid Yoga Karina Bargholz

  Forløb: Forebyg graviditetsrelaterede gener og skab forbindelse til din baby. Styrke, stabilitet, flow og afspænding er nøgleord. Krydret med vejrtrækning, fødestillinger og mentaltræning. Seks torsdage 17.00-18.30. Opstart den 4. januar 2018. Pris: 595,00.

 • Blid Aften Karina Bargholz

  Forløb: Afslut dagen med en skøn blanding af dynamiske flows, yin stræk og restorative stillinger. Primært liggende og siddende sekvenser med åndedrættet i centrum. Ren forkælelse for krop, sind og hjerte. Seks torsdage 19.00-20.30. Opstart den 4. januar 2018. Pris: 595,00.

 • Efterfødselsyoga Karina Bargholz

  Forløb: Genoptræn kroppen funktionelt efter fødslen. Fokus er på kerne, bækkenbund og åndedræt. Og selvfølgelig på masser af hygge med din baby og andre nybagte mødre. Seks fredage 11.00-12.30. Opstart den 5. januar 2018. Pris: 595,00.

 • Yoga mod stress Karina Bargholz

  Forløb: På dette forløb kombinerer vi de bedste værktøjer fra yogaen og mindfulness, der hjælper dig med at forebygge eller komme videre efter stress. Yogastillinger der beroliger nervesystemet, åndedrætsteknikker og dyb afspænding, og mindfulness teknikker, som mindfulness meditation, mindful walking og affirmationer. Seks fredage 09.00-10.30. Opstart den 5. januar 2018. Pris: 595,00.

 • D'stress Deluxe Karina Bargholz

  Forløb: Luksusudgaven af yoga mod stress forløbet. Du vil lære yogastillinger, der beroliger nervesystemet, åndedrætsteknikker, der hjælper dig tilbage til dit naturlige, dybe åndedræt, yoga nidra (dyb guidet afspænding), og mindfulness teknikker, som mindfulness meditation og affirmationer. Desuden får du 90 minutters individuel yogamassage, der har til formål at bringe dig i en tilstand af dyb afspændthed. Fire lørdage 10.00-11.30. Opstart den 6. januar 2018. Pris: 995,00.

 • Qi Gong mod stress, angst, depression Merethe Svahn

  Forløb: 3 dages intensiv træning, uden håndvægte og sved på panden, 2 uger i træk, hvor vi fokuserer på blidt og vedholdende at åbne energibaner og meridianer op, så DIN krop kan hele sig selv og DU kan finde ro og overskud. Øvelserne kan udføres siddende eller stående og er for alle, der har viljen og lysten til at gøre noget anderledes for at få det bedre. Tidspunkt: 15., 16., 17., 22., 23., 24. januar 10.30-12.00. Pris 995,00.

 • Gravid Yoga Karina Bargholz

  Forløb: Forebyg graviditetsrelaterede gener og skab forbindelse til din baby. Styrke, stabilitet, flow og afspænding er nøgleord. Krydret med vejrtrækning, fødestillinger og mentaltræning. Seks mandage 17.00-18.30. Opstart den 15. januar 2018. Pris: 595,00.

 • Mindful Mondays Karina Bargholz

  Forløb: Yoga og mindfulness er for dig, der ønsker en hverdag med mere nærvær og mindre stress. Du lærer mindfulness teknikker, mindfulness meditation og blid yoga, der balancerer nervesystemet. Når du bliver opmærksom på din krops signaler, bliver du også mere opmærksom på de forandringer der skal til uden for yogamåtten – for at skabe det liv du ønsker. Seks mandage 19.00-20.30. Opstart den 15. januar 2018. Pris 595,00.

 • Qi Gong, flow og balance Merethe Svahn

  Forløb: Five animals Qi Gong er en serie af udfordrende dynamiske øvelser, hvor vi gennem imitation af dyrenes adfærd målrettet arbejder med at åbne meridianer og energibaner og styrke vores helbred. Vi varmer op med Tai Chi 18 Qi Gong. Gennem tigeren får vi fokus på lungerne, gennem hjorten åbner vi til nyrerne, gennem bjørnen får vi fat i leveren, gennem aben fokuserer vi på milten og gennem tranen styrker vi hjertet. For dig, der har trænet Tai Chi 18 Qi Gong og vil bringe din praksis et skridt videre. Seks tirsdage 17.30-19.00. Opstart den 6. marts 2018. Pris: 595,00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.