Under Karinas kompetente, rolige guidning bliver yin-yoga til en form for meditationsrejse, og ikke bare en række stillinger på en yogamåtte. Det er bare at indfinde sig på måtten, og overgive sig til både tyngdekraften og den sikre rejseleder. Karina er yin-yogaens inkarnerede essens - heldigvis i min leve-/yoga-tid.

- John (deltager på yin yoga klasser)

For dig, der ønsker lidt længere klasser i hverdagen. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Yin / Yang Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Den første time dedikeres til lange, dybe yin stræk, hvorefter klassen flyder over i langsomme, simple flows og styrkende statiske stillinger. Du vil opleve magien i dit flow, når nervesystemet først har fundet dyb ro. 13. dec. kl. 17.30-19.30.

 • Yin / Yang Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Den første time dedikeres til lange, dybe yin stræk, hvorefter klassen flyder over i langsomme, simple flows og styrkende statiske stillinger. Du vil opleve magien i dit flow, når nervesystemet først har fundet dyb ro. 16. dec. kl. 10.00-12.00.

 • Restorativ Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter blid flow yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 17. dec. kl. 12.30-14.30.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 17. dec. kl. 15-17.

 • Yang / Yin Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Flying Dragon er et kreativt flow der styrker kroppen og udfordrer balancen. Sekvensen består af en række stillinger, som gentages igen og igen – og som du får en grundig introduktion til. Klassen er intens. Du vil få sved på panden, pulsen op og smil på læben. Afsluttes altid med nærende yin yoga stræk og en lang afspænding. 20. dec. kl. 17.30-19.30.

 • Blid julefred Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Hvilken bedre måde at gå julen i møde end med blid mindful yoga, der fokuserer på stillinger, der hjælper dig med at åbne op omkring bryst og hjerte under temaet selvomsorg og næstekærlighed23. dec. kl. 10-12.

 • Fryd på jord Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Kom helt ned i gear med blid yoga og dyb afspænding. Du bliver guidet gennem kroppen med blid mindful yoga bestående af blide bevægelser, lange yin stræk og dybe afspændende restorative stillinger. 26. dec. kl. 10.00-12.00.

 • Et stressfrit øjeblik Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: De allerblideste yinstillinger og allermest beroligende restorative stillinger hjælper dig med at skabe balance i den travle juletid. 27. dec. kl. 10-12.

 • D'stress & D'tox Karina Bargholz

  Workshop: Styrk kroppens naturlige evne til at udrense kroppen gennem yin flow bestående af blide bevægelser og lange dybe yin stræk, der hjælper kroppen med at rense ud samt bløde restorative stillinger, der hjælper kroppen med at komme ned i gear, så fordøjelsen får de mest optimale forudsætninger for at følge med i juletiden. Workshoppen afsluttes med en sund og nærende hjemmelavet juice 28. dec. kl. 10-13.

 • Varme Vinterhi Karina Bargholz

  Workshop: Når vinteren kommer er det tid til at trække sanserne indad og pleje krop og sind. Denne workshop starter med selv-abhyanga, en oliemassage af ansigt, fødder og hænder, der modvirker kuldens udtørrende effekt på kroppen. Derefter glider vi over i lange dybe yinstræk, balancerende restorative stillinger og en lang genopbyggende afspænding. Workshoppen afsluttes med en varm, nærende suppe. 30. dec. kl. 10-13.30.

 • Flow & Bobler Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Afslut året med et legende, kreativt flow, hvor vi udforsker balancen og får pulsen op. Klassen afslutter vi med et glas bobler. 31. dec. kl. 10-12.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 7. jan. kl. 15-17.

 • Restorativ Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter blid flow yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 14. jan. kl. 12.30-14.30.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 14. jan. kl. 15-17.

 • Tai Chi 18 Qi Gong Merethe Svahn

  Workshop: Boost energien, fysikken og sindet med langsomme gentagne bevægelser. Vi finder styrke, smidighed, ro og balance. Serien består af 18 helseøvelser og hedder Tai Chi 18 Qi Gong. Øvelserne bearbejder og træner hele koppen og åbner energibaner/meridianer og sørger for at få ilt rundt i kroppen, således at kraften, du samler ved træningen, effektivt kan lagres i kroppen og gøre dig stærkere. 21. jan. kl. 10-13.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 21. jan. kl. 15-17.

 • Yin Yoga Githa Larsen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 28. jan. kl. 15-17.

 • Meditation - Indisk mentaltræning Simon Krohn

  Workshop: Meditation er svært at blive klog på. Der er et hav af forskellige teknikker, og udefra kan man ikke se om personen mediterer eller bare sidder og dagdrømmer. Simon Krohn kommer og giver en introduktion til emnet, og han har lovet at give en underholdende præsentation af fem forskellige typer meditation samt guide os til smagsprøver på dem alle sammen. 31. jan. kl. 18-21.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.