Under Karinas kompetente, rolige guidning bliver yin-yoga til en form for meditationsrejse, og ikke bare en række stillinger på en yogamåtte. Det er bare at indfinde sig på måtten, og overgive sig til både tyngdekraften og den sikre rejseleder. Karina er yin-yogaens inkarnerede essens - heldigvis i min leve-/yoga-tid.

- John (deltager på yin yoga klasser)

For dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Restorativ Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Din krop tager form efter dit liv, og på denne fordybelsesklasse løsner vi op i det der har sat sig fast som spændinger og stagnation. Vi starter med blid yoga og strømmer videre med genopbyggende restorative yogastillinger. Du vil også møde forløsende bindevævsmassage. 22. april kl. 12.30-14.30.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 22. april kl. 15.00-17.00.

 • Dynamic Flow Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Styrke og stabilitet igennem dynamiske vinyasa flows. Fokus er på funktionelt at styrke kerne, baller, lår og og bækkenbund gennem de fysiske stillinger samt ved brug af åndedrætsteknikken ujjayi. Afsluttes altid med nærende yin stillinger og guidet afspænding. 28. april kl. 10-12.

 • Relax Fully Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Du bliver guidet igennem kroppen med blid mindful yoga og dybe åndedrag, for så at glide ind i Yoga Nidraens nærende afspænding. Yoga Nidra betyder yogiens søvn og er en guidet meditation, hvor du ligger ned, og som bringer dig i en tilstand af dyb afspændthed – ind til et sted, hvor du hviler vågent. 28. april kl. 15-17.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 29. april kl. 15.00-17.00.

 • Relax, Renew, Revitalize Line & Karina

  Workshop: Yin yoga og akupunktur for at bringe dig godt igennem foråret. Vi har fokus på lever og galleblære – både i yogastillingerne og akupunkturpunkter – og inviterer til at give slip og rense ud. 5. maj kl. 13-16.

 • Qi Gong - hjertets energikreds Merethe Svahn

  Workshop: På denne workshop renser vi blodet og regulerer blodcirkulationen. Vi arbejder med hjertets energikreds og finder styrken til at forfølge vores drømme. Vi tanker yang-energi og bliver sommerklar. Øvelserne bearbejder og træner hele kroppen og åbner energibaner/meridianer og sørger for at få ilt rundt i kroppen, således at kraften, du samler ved træningen, effektivt kan lagres i kroppen og gøre dig stærkere. 6. maj kl. 9-12.

 • Skab det liv du drømmer om Maria Juhl

  Workshop: Tag med ayurvedisk livsstilsekspert Maria Juhl på en rejse mod manifestationen af det liv, du drømmer om. På workshoppen vil du møde ayurvedisk yoga, visualiseringer, meditation og visionsarbejde. 12. maj kl. 10-14.

 • Fødsel for par Lotte Raahauge

  Fødselsforberedelse: Bliv HELT klar til fødsel på blot en enkelt dag. Vi gennemgår fødslens faser, tegn på fødsel, smerter, smertehåndtering og smertelindring. I vil også blive klædt godt på til, at kunne navigere velinformeret igennem fødslens tilbud og mulige indgreb.  Der vil være stor fokus på partnerens rolle som fødselshjælper og på hvordan man gør sin krop fødeklar. Kurset afsluttes med forskellige Rebozo øvelser som I både kan arbejde med i graviditeten og som smerteling under fødselsarbejdet. 13. maj kl. 10.00-14.00.

 • Yoga & Brunch Karina Bargholz

  Workshop: Vi starter med halvanden times yoga og nyder derefter en sund og nærende brunch i hinandens gode selskab – under åben himmel, når vejret tillader det. Du guides igennem et blidt hatha flow med fokus på at rense ud, slippe vinteren og skabe plads til sommerens udadvendte energi. Udover yogastillingerne vil der være fokus på pranayama, som er åndedrætsøvelser. 20. maj kl. 10-14.

 • Mindfulness in motion Nicolai Boas

  Workshop: Nicolai kombinerer kreative vinyasa sekvenser med mindfulness in motion – og inviterer dig til at gå på opdagelse i din krop. Resultatet er et legende rum, hvor du kan gå på opdagelse i kroppens potentiale og hvordan du kan være endnu mere tilstede i processen. 26. maj kl. 10-13.

 • Silent Day Retreat & Juicekur Karina Bargholz

  Workshop: En dag i stilhed, hvor du kan lægge alle sociale forventninger til dig selv og andre på hylden og opleve, hvor magisk det kan være, at blive stille med dig selv, i selskab med andre. Vi har allieret os med Slowjuice Copenhagen, så krop og sind kan få en pause. Gennem yoga, meditation og åndedræt – og en heldags juicekur. 2. juni kl. 9-17.

 • Familieyoga Henriette Lind

  Familieyoga: En workshop for jer, som ønsker nærvær, tillid og samhørighed. Familieyoga er fuld af sjov, hvor vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Børn elsker at lave yoga, og når børn laver yoga, hjælper det dem til at finde ro, til at mærke og lytte til dem selv. 9. juni kl. 10.00-12.00.

 • Styrk din fordøjelse med ayurveda Maria Juhl

  Workshop: En workshop om principperne for ayurvedisk mad, og hvordan du kan styrke din fordøjelse, som ayurveda kalder den indre ild. Når din indre ild brænder klart, så er din handlekraft også stærk, og du skærper din evne til at lære og vokse af alt, du oplever i livet. 16. juni kl. 10-14.

 • Fødsel for par Lotte Raahauge

  Fødselsforberedelse: Bliv HELT klar til fødsel på blot en enkelt dag. Vi gennemgår fødslens faser, tegn på fødsel, smerter, smertehåndtering og smertelindring. I vil også blive klædt godt på til, at kunne navigere velinformeret igennem fødslens tilbud og mulige indgreb.  Der vil være stor fokus på partnerens rolle som fødselshjælper og på hvordan man gør sin krop fødeklar. Kurset afsluttes med forskellige Rebozo øvelser som I både kan arbejde med i graviditeten og som smerteling under fødselsarbejdet. 17. juni kl. 10.00-14.00.

 • Yoga & Brunch Karina Bargholz

  Workshop: Vi starter med halvanden times yoga og nyder derefter en sund og nærende brunch i hinandens gode selskab – under åben himmel, når vejret tillader det. Du guides igennem et styrkende hatha flow med fokus på at åbne hjertet. Dette gør vi blandt andet gennem legende bagoverbøjninger, som er med til at skabe plads omkring dit hjerte og give dig en oplevelse af sprudlende energi og lethed. 24. juni kl. 10-14.

 • Qi Gong - boost din vitalitet og viljestyrke Merethe Svahn

  Workshop: Det er højsommer og vi booster vores vitalitet med Q Gong, der er lidt mere yang prægede, lidt mere dynamiske, lidt mere eksplosivt. Vi fokuserer på nyrens energikreds og tilfører masser af ny energi og viljestyrke. Øvelserne veksler mellem blide og kraftfulde bevægelser. Workshoppen består af træning og meditation og alle kan deltage. 1. juli kl. 10-13.

 • Yoga & Brunch Karina Bargholz

  Workshop: Vi starter med halvanden times yoga og nyder derefter en sund og nærende brunch i hinandens gode selskab – under åben himmel, når vejret tillader det. Du guides igennem et balancerende yin flow med fokus på de blideste stillinger, som hjælper kroppen med at skabe balance midt i varmen og døgnets mange lyse timer. 22. juli kl. 10-14.

 • Yoga & Brunch Karina Bargholz

  Workshop: Vi starter med halvanden times yoga og nyder derefter en sund og nærende brunch i hinandens gode selskab – under åben himmel, når vejret tillader det. Du guides igennem en klassisk yin sekvens med lange nærende stræk, der fokuserer på grounding og på at lande på begge fødder igen efter ferien. 5. august kl. 10-14.

 • Qi Gong - ryd op og sig farvel Merethe Svahn

  Workshop: En sensommer workshop, hvor vi begynder at spare energi op. Vi arbejder med lungens energikreds og får ryddet ud og sagt farvel til det, der ikke længere tjener os, således der er plads til en masse ny og god QI. Yin og flow er kodeord. 19. august kl. 10-13.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.