Fordybelse er for dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Yin Yoga & Zoneterapi Henriette & Jannie

  Workshop: Nyd tre timers afstressende yoga og zoneterapi med fokus på kærlig og omsorgsfuld Hjerte og Leverenergi. 17. november kl. 10.00-13.00.

 • Yin Yoga Githa Larsen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 18. november kl. 15.00-17.00.

 • Vinterhvile Karina & Lisbeth

  Workshop: På denne workshop guides du igennem en nærende, indadvendt Yin Yoga praksis, hvorefter du inviteres til at hvile til lyden af healende klangskåle. 24. november kl. 13.00-15.30.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 25. november kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Fokus er på at balancere nervesystemet igennem liggende stillinger, hvor kroppen støttes af tæpper, puder, sandsække og øjenpuder – både under og over kroppen. Varme, healende hænder lægges på skuldre, arme, lænd, ben og fødder undervejs for at invitere kroppen til at finde endnu dybere ro. 25. november kl. 17.30-19.30.

 • Yin Yoga Githa Larsen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 2. december kl. 15.00-17.00.

 • Din cyklus - dit hemmelige våben Nanna & Laila

  Workshop: Med udgangspunkt i deres nye bog, din cyklus – din hemmelige våben, holder Nanna Ewald Stigel og Laíla Tórsheim dette foredrag. De vil introducere dig til, hvordan du gør din cyklus til din fordel og give dig tre konkrete tips til at slippe dine gener. 6. december kl. 18.30-20.30.

 • Hatha Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 9. december kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 9. december kl. 15.00-17.00.

 • Restorativ Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Fokus er på at balancere nervesystemet igennem liggende stillinger, hvor kroppen støttes af tæpper, puder, sandsække og øjenpuder – både under og over kroppen. Varme, healende hænder lægges på skuldre, arme, lænd, ben og fødder undervejs for at invitere kroppen til at finde endnu dybere ro. 9. december kl. 17.30-19.30.

 • Restorativ Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Fokus er på at balancere nervesystemet igennem liggende stillinger, hvor kroppen støttes af tæpper, puder, sandsække og øjenpuder – både under og over kroppen. 16. december kl. 12.30-14.30.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 16. december kl. 15.00-17.00.

 • Womb Wisdom and Women's Yoga Laila Tórsheim

  Workshop: Skøn yoga og tre timers selvforkælelse for kvinder, der giver dig redskaber til hvordan du kan bruge din cyklus som en genvej til at skabe det liv du ønsker uden at knokle rundt og gå på kompromis med krop og kvindelighed. 6. januar kl. 10.00-13.00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser direkte på skemaet. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.