Fordybelse er for dig, der ønsker lidt længere klasser i weekenden. Eller dig, der elsker lidt mere luksus og gerne tager halve og hele dage ud af kalenderen til workshops og retreats.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 19. maj kl. 10.00-12.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 26. maj kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 26. maj kl. 15.00-17.00.

 • En stund af stilhed i sjælen Kirstine Stenvad

  Workshop: På denne fredagsworkshop skruer vi HELT ned for tempoet og op for nærværet. Du vil blive omsorgsfuldt guidet gennem dybe stræk og blide bevægelser – via dybe åndedrag og meditativ ro – med nærende restorativ yoga og nænsom berøring – og ind i din indre iboende stilhed. 31. maj kl. 16.00-18.30. UDSOLGT.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 2. juni kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 2. juni kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 9. juni kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Christina Theilgaard

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 16. juni kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 23. juni kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Githa Amstrup

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 23. juni kl. 15.00-17.00.

 • Hatha Yoga Henriette Lind

  Drop-in fordybelse: Vi skaber rum og tid til at fordybe os i de klassiske hatha yogastillinger, og har ekstra opmærksomhed på detaljen, helheden, bevægelsen og åndedrættet. Ud over fysisk yoga vil vi fordybe os i mindfulness-, åndedræts- og afspændingsøvelser, som giver dig mulighed for at give slip, finde ro, glæde samt overskud. 30. juni kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 30. juni kl. 15.00-17.00.

 • Be still Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Du inviteres dybt ind i stilheden. Helt derind, hvor tid og sted forsvinder og synes ligegyldige. Ind til det sted i dig, hvor der findes en naturlig fredfyldt fornemmelse, som du altid kan genskabe kontakt til – også udenfor yogamåtten. 5. juli kl. 15.00-17.00.

 • Yin Yoga Karina Bargholz

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 7. juli kl. 15.00-17.00.

 • Stille styrke Merete Hansen

  Pop-up fordybelse: På denne klasse vil du opleve et nærende sommer mix af stille styrke, enkelt flow, myofascial release (brug af bolde) kombineret med stille stræk og plads til fordybelse. 10. juli kl. 09.00-11.00.

 • Be soft Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Blidhed, mildhed, åbenhed. Du kender det sikkert. At møde et menneske, der hviler så meget i sit fundament, at de ikke behøver spidse albuer, hårdt optrukne grænser eller stenhårde barrierer omkring sig. Denne tilstand skal vi undersøge nærmere. 12. juli kl. 10.00-12.00.

 • Yin Yoga Merete Hansen

  Drop-in fordybelse: Yin Yoga Sundays er for dig, der elsker yin yoga. Dig der ikke kan få nok af den boblende fornemmelse, når du forlader en stilling. Dig der elsker den ro, der indfinder sig, som klassen skrider frem. 14. juli kl. 15.00-17.00.

 • Breath by Breath Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Et af de vigtigste elementer, som gør yoga til yoga og ikke bare gymnastik, er åndedrætsopmærksomhed. Hvis du har åndedrættet med, vil du opleve, at din fysiske yogapraksis tager dig et helt andet sted hen. Et sted, der er meget dybere og langt mere mindfuldt. 29. juli kl. 16.00-18.00.

 • Stille styrke Merete Hansen

  Pop-up fordybelse: På denne klasse vil du opleve et nærende sommer mix af stille styrke, enkelt flow, myofascial release (brug af bolde) kombineret med stille stræk og plads til fordybelse. 31. juli kl. 09.00-11.00.

 • Be kind Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Vi går på opdagelse i det at være del af noget større end dig selv. At føle dig forbundet med det og dem der er omkring dig. For det er en af de mest direkte veje til nærvær og lykke. 2. august kl. 15.00-17.00.

 • Peaceful Warrior Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: På denne klasse praktiserer vi en intens, styrkende sekvens med fokus på at finde nærværet og blødheden i hver eneste bevægelse for på den måde at gå på opdagelse i en mere sansende oplevelse af kroppen imens vi bevæger os igennem det lækreste flow. 6. august kl. 16.00-18.00.

 • Be present Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Forestil dig katten, der ligger i solen en skøn sommerdag og vågner fra sin lur. Med intenst sansende nærvær strækker og bevæger den kroppen for at vende retur til sin omverden. Dette billede er udgangspunktet for denne klasse. Intenst sansende nærvær vil nemlig ændre din yogapraksis – hvad end det er en blid eller styrkende praksis. 9. august kl. 15.00-17.00.

 • Freedom & Flow Karina Bargholz

  Pop-up fordybelse: Når du har styr på dit fundament, kan du for alvor sprede dine vinger. På denne klasse arbejder vi med at slippe. Slippe vores forestilling om de roller vi påtager os. Slippe vores forhold til fysiske objekter og relationer. Vi arbejder med at sætte os selv fri. 12. august kl. 16.00-18.00.

 • Yin Yoga & Fuldmåne Christina Theilgaard

  Pop-up fordybelse: Fuldmåne er den tid, hvor du har mulighed for at give slip på de ting som ikke længere er nyttige for dig og som du ikke længere har brug for. Når du giver slip på noget, bliver der plads til noget nyt, noget godt og smukt, som hjælper dig til at blive stærkere og sundere. 15. august kl. 19.00-21.00.

Tilmeld dig drop-in fordybelsesklasser på din bookingside: https://booking.sport-solutions.dk. Det er også her du ændrer bookinger. For at købe fordybelsesklippekort samt booke forløb, workshops og behandlinger, skal du gå til https://webshop.sport-solutions.dk/YamYam.