At genfinde forbindelsen til dig.

På dette forløb kombinerer vi de bedste værktøjer fra yogaen og mindfulness. Du vil møde yogastillinger, der beroliger nervesystemet, nøje udvalgte åndedrætsteknikker og guidede afspændinger, krydret med temaer og teknikker fra mindfulness, blandt andet i form af forskellige mindfulness meditationsteknikker.

Klassen gennemføres i fredelige omgivelser, hvor det eneste du kan høre udenfor er fuglene der kvidrer eller hanen der galer. På den måde får dit nervesystem bedst mulige forudsætninger for at finde ro.

Udgangspunktet er aldrig, at du skal fikse noget – men snarere at du skal finde et rum, hvor du kan være tryg – og hvor du guides tilbage ned i kroppen, hvor du kan finde ind til dit naturlige, dybe åndedræt igen og ikke mindst hvor du igen kan give dig selv den omsorg, du fortjener.


Om forløbet:

Hver klasse tager udgangspunkt i et tema. Disse kan du læse om her:

Genfind din jordforbindelse

Den første klasse starter med fundamentet. Fokus er på at bringe dig tilbage ned i kroppen. På at mærke kroppen som var det første gang. Og på at opleve den som et trygt sted at være. Et sted, som du altid kan finde tilbage til for at finde hjem til dig selv. Vi har fokus på fødder, ben og hofter – og du guides blandt andet igennem en klassisk kropsscanning.

Find tryghed i forandring

Foranderlighed er et af livets grundvilkår. Noget forandring vælger du selv. Andre gange bestemmer omgivelserne og livet det for dig. Så længe du kæmper imod vil du opleve stress. På denne klasse guides du igennem et blidt yin flow med fokus på hofterne – og du guides til at opleve, hvordan kroppen, følelser og tanker ændrer sig undervejs.

Slip kontrollen

Kontrol og stress hænger unægteligt sammen. Usikkerheden i at slippe kan for mange af os være overvældende. På denne klasse arbejder vi med yogastillinger, der påvirker solar plexus, som rent energetisk er forbundet med kontrol. Vi arbejder med at slippe kontrollen i yogastillingerne – og du lærer også en meditationsteknik, der kan hjælpe dig med at give slip.

Lyt til dit hjerte

På denne klasse har vi fokus på selvomsorg og næstekærlighed. Vi arbejder med at forløse spændinger omkring bryst, skuldre og nakke. Du guides til at begynde at lytte til det der er rigtigt for dig. Og du guides igennem en yoga nidra, en dyb afspænding, med fokus på dit hjerte.

Transformer tanke og tale

Med udgangspunkt i “where attention goes”, energy flows, går denne klasse på opdagelse i dine mønstre. Handler dine tanker om fortiden eller fremtiden. Holder bestemte overbevisninger dig tilbage. Hvordan italesætter du livet og de ting, der fylder lige nu. Udover yogastillingerne vil du opleve en kropsscanning og en meditation på tankerne.

Følg din intuition

At forebygge stress handler ikke bare om at slappe af eller lære at trække vejret. Det handler også om at genlære og samtidig turde at lytte til din intuition, der fortæller dig, hvilke ændringer der skal til i dit liv for at holde krop og sind sund og rask. Dette er temaet for klassen.

Der er  kun plads til 10 deltagere på holdet.


Om underviseren:

Karina har undervist mange hundrede yogaklasser siden hun begyndte i 2012. Primært inden for yin, restorativ, blidt flow samt gravid- og efterfødselsyoga. Hun er kendt for sin høje faglighed, dybe ro og groundende energi. Som en af de få kan hun holde et rum i stilhed. Altså tie stille og stadig skabe et trygt rum for sine elever til bare at være.

Igennem årene har Karina specialiseret sig i de blide yogaformer og har en dyb interesse for, hvordan yoga, mindfulness og åndedræts- samt kropsterapi kan balancere vores nervesystem. Hvordan vi igennem kroppen kan hele traumer og tilstande som stress, angst og depression, der er dybt forankret helt nede på celleniveau.

Karina har gennemført mere end 1000 timers yogarelaterede uddannelser. Hun var en af de første yin yoga lærere i Danmark og har studeret hos nogle af de mest anerkendte internationale navne (Sarah & Ty Powers / Paul & Suzee Grilley) – og hos en af Danmarks førende undervisere (Mari Nordstrøm).


Praktiske detaljer:

Sted: YamYam i Køge

Pris: 595,00

Tidspunkt:

Tirsdagsholdet: 19.00-20.30

Fredagsholdet: 09.30-11.00

Datoer:

Tirsdagsholdet: 8., 15., 22., 29. januar, 5., 12. februar

Fredagsholdet: 4., 11., 18. 25. januar, 1., 8. februar

Tilmelding: Book din plads her