På denne workshop kombinerer vi yin yoga og akupunktur for at skabe bedst mulig balance i vintermånederne. Vi har fokus på nyrerne og blæren – både i yogastillingerne og akupunkturpunkterne – og inviterer til indadvendthed og refleksion.

Om workshoppen:

13:00-14:30: Yin Yoga

Du guides igennem en yin yoga sekvens med fokus på nyrerne og blæren med refleksion som det gennemgående tema. Karina guider og tilbyder blide justeringer og Line hjælper dig med lige nøjagtigt det du har brug for – et tæppe, en pude, blid berøring.

14:30-15:00: Pause / Akupunktur

Line inviterer jer én for én ind og ligge og sætter nålene – du kan enten vælge en enkelt nål i punktet imellem øjenbrynene eller fem nåle i hvert øre, også kaldet NADA, som målbart sænker hjerterytmen, reducerer stressniveauet i kroppen og skaber en dyb indre ro. Læs mere om NADA metoden her.

15:00-16:00: Yoga Nidra / Afrunding

Imens du ligger med nålene guider Karina dig igennem en Yoga Nidra session, hvor du både vil opleve en dyb afspændthed i kroppen og samtidig har potentiale til at give dig nye indsigter i dine dybeste længsler og ønsker.

Om underviserne

Line Jensen: Oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdet 12 år som sygeplejerske på både hospital (skadestue) og hos praktiserende læge. I dag er hun indehaver af Klinik Naturligvis, hvor hun arbejder fuldtid som RAB registreret akupunktør (traditionel kinesisk medicin) og blandt andet hjælper barnløse par, folk med kroniske smerter, allergipatienter og sportsskader.

Karina Bargholz: Cand. Mag. Sprogpsykolog og certificeret yogalærer. Karina har gennemført mere end 1000 timers yogauddannelser, heriblandt med grundlæggerne af yin yoga, Sarah Powers og Paul Grilley. Karina har undervist yoga siden 2012 og var en af de første yin yoga lærere i Danmark.

Andre praktiske detaljer

Pris: 300,00

Tidspunkt: 27. januar 2018 klokken 13:00-16:00

Sted: YamYam i Køge

Tilmelding: Book din plads her