Day Retreat med Maria Juhl

På dette Day Retreat møder du forfatter, yogalærer og ayurvedaekspert Maria Juhl, som netop har udgivet bogen, Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden. Denne workshop tager sit udgangspunkt i bogen, som kan købes med rabat på dagen.
Beskrivelse af dagen:

Vi starter med at balancere kroppen gennem yoga og afspænding, så indtager vi et lækkert, vegetarisk måltid og workshoppen indfører dig herefter i, hvordan du kan bruge ayurvedaens principper til at leve en holistisk, sund livsstil i 2018.

Ayurveda betyder Livets videnskab og giver os simple, kraftfulde redskaber til det sunde og meningsfulde liv. Vi kommer både omkring daglige rutiner, kost og følelsesmæssig balance.

Om bogen:

Maria Juhls bog “Lev mere – Kæmp mindre” vil dybest set uddanne dig til, at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde… Med denne bog står Maria Juhl i spidsen for en bevægelse, for fremme af  holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed” Deepak Chopra, verdensberømt rollemodel indenfor sundhed og bedstsælgende forfatter

“Lev mere – Kæmp mindre” er bogen til alle, der søger dybere og mere grundlæggende forståelse for deres egen sundhed eller mangel på samme, tilpasset nordisk livsstil og klima.

Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

Om Maria Juhl:

Maria er uddannet hos Deepak Chopra i USA indenfor yoga, meditation og ayurveda, var med til at åbne Dyssekilde Yogacenter i 2009 og har blandt andet været fast skribent hos Fit Living, Liv & Sjæl og ChriChri.

Pris:

695,00 inkl. forplejning
850,00 inkl. forplejning + bogen Lev mere – Kæmp mindre

Tid og sted:

YamYam i Køge – d. 17. februar 2017 – kl. 10.00 – 16.00

Tilmelding:

Køb Day Retreat

Køb Day Retreat + bog